![]() |
Gerçekten içimden geldiği gibi söylüyorum... Bi kere kesinlikle bir onur... Bi ortamda febelide olsa az buçuk objektif bi bakış açısı varsa taraftarımızın büyüklüğünü kabul ediyor... 2.si kesinlikle sadece sevinmek için sevmemek çok hoşuma gidiyor 8 tanede yese hemen akabindeki maçta tribüne gidip deli gibi destek verip aşkını haykırmak bana onur veriyor... YAĞMURLU BİR GÜNDE SANA VURULMUŞUM SİYAH BEYAZINA TUTSAK OLMUŞUM .... NEMUTLU Kİ BANA BEŞİKTAŞLI DOĞMUŞUM... :D |
hiç bi karşılık beklemeden sevmek beşiktaşlılık.... anlatılmaz yaşanır..olunmaz doğulur.... hayatta insanın başına gelecek en güzel şey........ |
ya arkadaşlar kimse bizi düşünmüo. BEŞİKTAŞ IMIZIN taraftarı olmak anlatılmaz ;;; YAŞANIR ! ! ! |
sabretmeyi öğrenmek kızmak söwmek delirmek ağlamak ama sonra herşeyi kenara bırakıp başa dönmek we tekrar sabretmek... |
BEN BEŞİKTAŞLI OLDUĞUM İÇİN İNANILMAZ MUTLUYUM BUNUN SADECE BİZE YANİ BAŞİKTAŞLILARA HAS BİŞEY OLDUĞUNA İNANIYORUM VE DİORUM Kİ BİR GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN BIRAKINDA O AYRICALIK BİZDE KALSIN....ÇOK SEVİYORUM VE O YENİLSEDE KÜME BİLE DÜŞSE O BENİM KALBİMDE HERZAMAN..... |
yaz yaz biter mi? beşiktaşlı adam deliaknlılığın gerçek anlamını taşır her ortamda ağır başlı ve beyefendi olmak bunları yaparken de hakkını yedirmemektir ayrıca eziklere deplasmana giderken kadıköyde vapurdan inip stada yürürken üç kuruş para kazanmak için gün boyu direksiyon sallayan taksicinin dikiz aynasına tekme atıp kırmamaktır, kendilerine sözlü,fiili saldırı olmadığı sürece(1000tane beşiktaşlıya da yolda sataşmak g.t ister) küfür etmeden marşlarla stada yürümektir |
içinde ki umut gibi büyümekte olan bir cocuk gibi anlatılmaz diyenlere inanmıyorum ... anlatılamayan duygular keşfedilmemiş topraklara benzer ,o topraklarda nelerin oldugunu bilemezsin benim sevgim se uzerine bir dunyanın Yani BEŞİKTAŞ ın kurulu oldugu milyonlarca insanın bildigi bir dunyadır ... |
saçma olucak ama süper bir duyqu yenildikçe aşkım büyüyo BEŞİKTAŞA .. |
beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi kelimelere sığmaz gerçektende ben doğuştan beşiktaşlıyım ama cümleler yetmiyo |
çooooookk çook sevmek ama sevinememek... |
| Türkiye`de Saat: 14:16 . |