![]() |
Seni dusundum Seni dusundum dun aksam yine Kafam guzeldi icmistim yine, Sonra kendimi dusundum durdum Ölesim geldi senin ugruna, Hani Dolmabahce'de yururken, Hani fenerbahceye koyarken, Iste oyle birsey.. |
En cok bunu seviyorum gercekten süper Erol Evgin in İşte öyle bir şey sarkısıyla hemen hemen aynı ama bizimkisi daha güzel.. |
hehe süper :) |
güzel olmuş bayağı bir yetenek varmış bizim forumda. |
besiktas sevgisi her birimizi sair yapti! Ellerine saglik cok güzel! |
Seni Düşündüm Seni düşündüm dün akşam yine,kafam güzeldi içmişim yine,birde kendimi düşündüm sonra,ölesim geldi senin yolunda,hani Dolmabahçede yürürken,hani fenerbahçeye koyarken,hani biz pınarbaşı çekerken ,işte öyle bir şey. |
Ya bunu cok seviyorum ya bide erol evginin işte öyle bir sey sarkısının müzüiğiyle sölenince süper oluo zaten mars ordan esinlenilip yapılmıs süper valla......seni düsündüm dün aksam yine.... |
gusel olmus:D |
Alıntı:
|
Herseye ragmen cooo....kKkKkK sewioruz deli gibiiiiiiiiiiiiiiiiii |
hastasıyız senin beşiktaşım SENİ ÇOK SEVİYORUZ ANLASANA |
superrr bişe ya |
bak ya gene ağlamak geldi içimden:( |
abi benimde en sevdıgım beste bu ama yanls var lutfen Senı dusundum dun aksam yıne Kafam guzeldı ıcmıstım yıne Sonra kendımı dusundum durdum olesım geldı senın ugruna hanı dolmabahcede yururken hanı fenerbahceye koyarken hanı bız pınarbası cekerken ıste oyle bırsey.......... |
sagol güzel yazı |
var mı bundan otesı bee |
bu tezahürat en güzel olanlarından Beşiktaş farkıylaaaaa |
en büyük aşk beşiktAŞK |
harika |
ÖNCE TÜRKİYE SONRA BEŞİKTAŞ.TÜRKİYE VE BEŞİKTAŞ İÇİN ÖLÜM GEREKİRSE ÖLÜRÜZ BUNLARIN KARŞISINDA DURABİLECEK DELİ KANLI VARSA BİZ ONLARIN................. |
çarşı bambaşka 1 numara alen abi sen manyakmısın |
ßLACK_EAGLE |
konunun açılıs tarıhıne bakarmısınız :D |
Türkiye`de Saat: 12:50 . |