![]() |
beşiktaş tv lliverpool klibi arkadaşlar beşiktaş tvde yayınlanan klipdeki tezahuratlardan oluşan şarkı kimde var mp3 olarak istiyorum ama varsa bi zahmet paylaşırsanız inanılmaz mutlu olurum... şimdiden teşekkürler... |
cok süper |
var bende arkadaşım ama bana bi mail adresi ver göndereyım hangisini istersen |
ya arkadaşlar banada yollarsanız sevinirim |
banada gönderirseniz sevinirim. |
bu sewda mezarda biter...... ALEM DUYSUN AVRUPA DUYSUN BEŞİKTAŞ BU TARAFTARIYLA GURUR DUYSUN (izmir carşı) |
harika |
güzel ya bende istiyomm haberiniz olsun |
birisi ismini buraya yazsın şu parçanın biz internetten indiririz |
arkadaşlar isteyen varsa bana pm atsın ve mail adresini versin ben msn den gönderieyımm |
bende ıstıyorummm |
arkadaslar.. biriniz rapide yükleseye herkese indire bilir böylece |
dale cavese |
|
BU SENE SAMPİYON GÖRELIM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORIUZ BİZ BEŞİKTAŞI ÇANAKKALE KARTALLARINDAN KAFKASTAN SEVGİLERLE |
bana göndersene arkadaşım email adresim kori1123@hotmail.com |
gerçekten süper bir taraftarımız var helal olsun |
buyrun arkadaşlar istediğiniz bir link olsun :D http://rapidshare.com/files/89185596/Bjk-Liverpool_Muethi__351__Ses_dale.mp3.html |
dale degilmiydi |
valla dalenin linkini ferdim isteyen alsın başka bişeysede onuda yollarız |
o zmn herkesin duyamayacağı şekilde pm den anlaşsaydınz bizde istiyoruz şimdi konu boşa devam edeceğine bi zahmet şuraya koyunda bizde sebeplenelim.. |
arkadaslar aynı marsı ben de arıyorum nasıl yukleye bılırım |
arkadaşlar orbit programıyla grab video ( video yakala) yapıp oraya youtube daki linki yapıştırırsanız klini indirebilirsiniz. daha sonra total video converter ile de istediğiniz formata geçirebilirsiniz hatta telefona bile yükleye bilirsiniz |
ARKADAŞLAAR BENDE İSTİYORUM AMA KLİP VE MP3 OLARAK MÜMKÜNMÜ TEŞEKKÜRLER |
arkadaslar bıde bobonun klıibinde calan srkı var onun adı ne:ciao: |
banada banada yollaın |
ewet eğer bulursanız beklerim |
Türkiye`de Saat: 14:26 . |