![]() |
Beyoğlu'nun içinde çılgınca bir aşk doğdu Güzeller güzeli Cimbom KARTAL'a aşık oldu Aradan aylar geçti tribüne haber geldi Kapalı sevince boğuldu KARTAL baba olmuştu..... Laa laa laaaay laa laaa laaa laayyy laayyyy Laa lalaa lalalaa laalaaay laaaalaa laalala laayyyy....... |
Ne Sİnema,ne Tİyatro Nede Alemde Bİr Gece Bu Sene Tek EĞlence İ... FenerbahÇe... |
burası beşiktaş alayına gider.. uğraşma bizimle ... oğlanı fener.. bu hayat dediğin elbet bir gün biter .. AZRAİL in biziz ... oğlanı fener.. alkımda birtek sen , fikrimde birtek sen ne farkede kartal sen hergün yenilsen.. uğrunda herşeyden böyle vaz geçmişken nasıl vazgeçeyim beşiktaş'ım senden.. |
çocuklar inanın inanın cocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler cimbombomu inönüde devireceğiz şampiyonluk şaarkıları söyleyeceğiz ezikler utanın , utanmaz ezikler daha neler göreceğiz ne rezilikler yetmedimi çaldığınız bizim besteler allah belanızı versin ... fenerliler.. |
kızlrın gözü hep yukseklerde zengin paralı şık erkeklerde bizim onlardan ne farkımız var BEŞİKTAŞ'lıyız işte okadar dayım istedi fenerli olayım amcam istedi cimbomlu olayım alayına isyan BEŞİKTAŞ ' lıyım Dayımın amcamın .... |
şampiyonluk yakısır bu buyuk taraftara Haydi bastır beşiktaş Koyalım su cimboma |
seninle ağladık senle güldük biz sewdamız uğruna canlar werdik biz siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkeze nasip olmak beşiktaşlılık.... |
Sevdim seni bir kere baskasını sevemem Deli diyorlar bana desinler değisemem desinler değisemem desinler ... |
haydi bastır beşiktaş ölümüne beşiktaş sevdik gönül verdik her macına geldik haydi bastır beşiktaşş |
Tribünlerden gelenler düzenleme amacı ile açılmış bir konudur |
Sİyahin Zİndan Olsun Beyaz Aydinlik Herkese NasÜp Olmaz BeŞİktaŞlilik |
besiktasım oley besiktasım oley ,,oley oley |
birgün Kiyamet Kopar çöker Karanlik Allah Bizi Affetmez çok Günah Aldik Sevenlere Ayrilmaz Bir Plan Yaptik Tüm çarşi Cehenneme Kombine Aldik |
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BiLSEKKi KELLEMiZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBiDEN HEMDE DERiNDEN!! ASLA VAZGECMEYiZ BESiKTAS SENDEN Cezası(!)gereği boş kalmış tribünlere "Ruhumuz Yeter" yazan yüreklerdir çArşı Tribünde bir doktordur,işçidir,iş adamıdır,okuma-yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur,profesördür.Omuz omuza zıplayıp"Beşiktaşım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan solcusudur,sağcısıdır,Ateistidir, hacısıdır,Müslümanıdır,Ermenisidir, Yahudisidir,Hristiyanıdır Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaş sın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaş tan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaşı Besiktasın Manyagiyiz,Piskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral Biziz Gırtlakları Biz Keseriz Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına... Karakartalsın Göklerde Uçarsın 100 Yıldır Yaşarsın Çekemeyenler Kıskananlar Çatlasın Bir Allahım Birde Sen Varsın Seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmiştim yine Birde kendimi düşündüm durdum ölesim geldisenin uğruna hani Dolmabahçe'de yürürken hani fenerbahçeye koyarken Hani Biz Pınar Başı Çekerken işte öyle birşey Beşiktaşlı OLUNMAZ ki; BeşİKtaŞlı DOĞULUR... Efendi DOĞULMAZKİ Efendi OLUNUR... herkesten yorumlarını bekliyorum |
neyleyim Cebimdeki Milyonlari Sen şampiyon Olmayinca Bazen Sevinç Bazen Keder Senin Sevgin ömre Bedel..... |
besiktasim hayat sensin dünyam sensin hersey sensin gelecekse tümer acilar biz haziriz senden gelsin bu sevdadan vaz gecersek allah belamizi versin |
Her Zaman Her Yere Gİder, Ne YaĞmur , Ne Çamur Dİnler Severse GÖnÜlden Sever Bu Alemde BeŞİktaŞlilar |
cok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bi tarifi sen tüm gönüllerin sahibi kartallllllllllllllllllllllllllllll |
amigo msunnn?? kebapci misinn?? yoksa reklam yildizi misinn??? anlayamadikk sen ne ayaksinn *? alen abi sen manyak msinn?? :))) |
bir baba hindi heyyyallahhhh tunGAY a bindi heyyyallahhhh tunGAY dan indi heyyyyallahhhhh tümoş a bindi heyyyyallahhhhhhh tümoşdan indi heyyyyallah allah allah heyyyallahh |
Türkiye`de Saat: 15:22 . |