![]() |
yeni bestemiz ( 1o numara olmus ) Dünyalara Degişmem / Seni Kara Kartalım Yenilsen Ne Farkeder / Ben Hep Sana Asığım Çık Zirveye Zirveye / Zirveler Bizim Olsun Senden Başka Seversem / İki Gözüm Kör olsun Ha Bu Geçen Bulutlar / Rüzgardır Kanaduna Saldırsana Kartalım / Taraftarın Aşkuna Saldır -saldır-saldır Kara Kartalım Bu Taraftarın Aşkuna Saldır Kara Kartalım Bu Taraftarın Aşkuna (yehhhhuuuuuuu) arkadaslar verildimi bilmiyorum baktım ama goremedım eger verildiyse bağışlayın link:RapidShare: 1-Click Webhosting FORZADAN ALINTIDIR... |
Saldur kara Kartalım Dünyalara Degişmem / Seni Kara Kartalım Yenilsen Ne Farkeder / Ben Hep Sana Asığım Çık Zirveye Zirveye / Zirveler Bizim Olsun Senden Başka Seversem / İki Gözüm Kör olsun [b]Ha Bu Geçen Bulutlar / Rüzgardır Kanaduna Saldırsana Kartalım / Taraftarın Aşkuna Saldırsana -saldırsana -saldırsana Kara Kartalım Bu Taraftarın Aşkuna Saldır Kara Kartalım Bu Taraftarın Aşkuna (yehhhhuuuuuuu) İŞte Videosu İŞte Mp3 RapidShare: 1-Click Webhosting Bu Hafta t.s Maçında bunu Ezberleyelim.. Hep Beraber Kol,Kola Omuz,Omuza Horon Edelim.. Cümle Aleme Nasıl Beste Yapılır Ögretelim.. Emegi Geçen Herkeze Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum (Alıntıdır) |
payla$im icin tesekurler cok guzel olmu$ :D |
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa:D süper süper sevmem laz şarkılarını ama bu başka heyttttt yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hophophophophophophop :D |
tamam veysel sakin olll:D:D:D:D |
beyenmedim :) bakalım trübünde nasıl olur |
arkadaşlar biri veyseli tutsun:D:D gerçekten süper olmuş yaa obaaaaa:D:D saldır kara kartalım bu taraftar aşkuna:D:D |
hobaaaaaaaaaa aheyahey :D:D cok güzelmiş :D |
hobaaaaaa taraftarun aşkuna ha uşak ha ha ha:D:D:D |
ha uşağım :D |
videosu ve Mp3ü de konuldu herkes ezberlesin pazar günü horon tepeceğiz:D:D |
ben bunu popülere koymustum daha once ama neyse bence 1o numara olmus |
cok ii olmus ellerine salık tribünlerimiz yeni bestelerle cossun :) |
kendi silahlarıyla vurmak gibi bişey olmuş:D güsel olmuş |
paylsım ıcın tşklr abi çok güzl inş stadda söylemek nasp olur :D |
pazar günü benim yerimede söyleyin |
tek kelimeyle süper olmuşşş ha uşağum haaaa :biggrin: |
şarkımız süper olmuş ellerinize sağlık yüreğinize sağlık herkes haddini bilmeli dimi ama zirveden inmeyeceğimizi gösterelim :) |
He he :) yıllar önce İnönü ye ışıklandırma direkleri dikildiğinde bir trabzon maçından önce ( 1-0 , Metin Tekin - TS kalecisi Jean Marie Pfaff ) Direklerin arkasından bulut geçişi olurken TS liler direk yıkılıo sanıp panik yapmıştı :) ) Ne gülmüştük yavv... |
çok güzel olmuş:D:D |
ezberledimi maça gelecekler her kıtayı alt ve üst olarak soylenecek yehuuuuuuuuuuuuuuuu |
süper olmuş tşk |
gerçekten çok iyi ya:D |
:D:D:D:D:D sağol handan |
Eline sağlık süper olmuş kadir |
şimdi indirdim dinledim stadda çalınırsa cok süper olur. tüm stad horon teper düşünemiyorum mükemmelliğini :D emeğine sağlık ya :) |
güzel |
ilk defa duydum bu bestmzi süpermiş |
Mükemmel olmuş. |
teşekkürler |
|
Türkiye`de Saat: 23:33 . |