![]() |
MSN de sizi engelleyenleri programsız görün Sizi kişi listesinden engeleyenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor? Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok. Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi engellemiş demektir. |
Teşekkürler. |
teşekkürler:) |
benim bildiğim kadarıyla bu şekilde engelleyeni değil silmiş olanı gösteriyor. paylaşım için teşekkürler |
bn engelleyenleri gösteriyor die biliyorum ama snde haklı olabilirsin sonuçta işe yarıyo |
engelleyeni değil sileni gösteriyor...;) |
evet arkadaslar burdan sadece sileni gorebilirsiniz. olsun yine de ise yarayacan bir durum oldugu belli :) |
tesekkurler |
hm biliyorum ama paylastıgın için saol |
sizi engellendiğini düşündüğünüz kişiye mail atın..mail attıktan sonra mail şu adrese gönderlmştr derken çevrimiçi ya da çevrimdış ıgörünümlü ikon dan karşı tarafın o anda çevrim içi olup olmadığını doğal olarakta sizi engelelyip engellemdiğini göreblirsniz(eğer mail attığınızda o ikon yeşil ise çevrim içidr ve sizi engellemştr,yok hayır kırmızı ise o an için msn de değilr yani engellnmemşsinizdr.)..umarım anlatablmşimdr..diğer türlü arkadaşlarında dediği gibi sadece silen kişiler görünüyor |
Türkiye`de Saat: 22:56 . |