![]() |
yardım lütfenn :( arkadaşlar samsung d900'ün usb kurulumunu yapamadmm programını kurdum ama olmuyoo tel.de usb bağlandı dioo bilg.da yeni donanım bulundu dio ama açmıyo lütfen yardımm edin.. |
Açmıyor derken , Paylaşımmı Yapamıyorsunuz ? |
Bende d900 kullanıyorum ve ilk başlarda bende aynı problemi yaşamıştım. Size telefonunuzla birlikte bi tane cd vermiş olmaları gerekiyor o cd yi talimatlara uygun bi şekilde kurun eğer şu anda kurulu ise ve çalışmıyorsa kaldırın baştan kurun daha sonra bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılmadıysa bilgisayarınızı yeniden başlatın veya güncelleyin (güncellemek çok önemli bazı programlar güncellenmeden çalışmıyor) daha sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın orada açılan küçük pencerede SGH-D900 found yazacak o zaman kullanıma hazır demektir. Siz ya programın kurulumunda hata yaptınız (güncellemek mutlaka gerekli) ya da cd yi kurmadınız ... Kolay gelsin (: |
bilgisayarda bluetooth kiti varsa bütün bunlara hiç gerek yok laptop mu masa üstümü pc ? |
masaüstü |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cd'yi kırdıysanz yenisini bulmanız lazım ya da netten o programı bulup kurmanız lazım..Bence 1. ihtimale ulaşmak daha kolay..:) Gidin teli aldığınz yere..Yardımcı olacaklardır.. |
tmm onu halletim dielim kurduktan sonra yine çalışmıoo kaç kere yükledim sonunda cd dende oldum..yanlış yüklüom galiba açıklarsanız sevinirim..:( |
Walla kurulumu konusunda bir fikrim yok..Onu da CD\'yi aldığınz yerden öğrenebilirsiniz.. |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |