![]() |
Show tv yı protesto ediyorum Hergün aynı haberleri dolandırıp dolandırıp veriyolar 2 gundur avcıların domuzu vurduğunu göseriyorlar gecenlerde konusan horoz allah diyen aslan ı 3 gun verdıler yeter artık protesto ediyorum artık ana haber bultenınde herseyi tozpembe göstermekten vaszgecsınler gercek haberleri göstersinler bugün kanalturku izledim ulkede neler olmus neler hiç bir kanal vermıyor hepsi mılletı uyutmak için magazın yonu ağır haberler koyuyolar tamam koyuyosunuz belkı ızleyen kıtlede var ama aynı haberı koymayın bari:mad: |
yıllardır böyle bunlar zaten.ben haber falan izlemiyorum.çünkü ilk haber avrupa birliğiyle alakalı gerisi tırıvırı.diziler ve haberle yüzünden içim kalkıyo artık.tv ye bakmaz oldum.iyiki pc almışım zamanında. |
ana haber bülteni mi sunuyolar yoksa magazin haberi ve hayvanları yanıyalım belgeseli mi belli değil... |
Reha Muhtardan sonra oldu hersey ya :D |
Vallah bide şu M.Ali erbilin programında alihana ayar oluyorum ayrıca |
Rtuk sesımızı duymus arkadaslar dun anahaber bultenlerının yonetmenlerıyle toplantı yapmıs artık abuk sabuk haber verene ceza gelecekmıs |
işte barış abi mücadelenin sonucu,helal olsun :D |
mümkün oldugunca tv izlemeyelim arkadaşlar :) bu arada gulcemal göstermiş oldugun hassasiyetinden dolayı tşkk..ler ... |
Hadi Barış Bastır Görelim Seni :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:06 . |