![]() |
Neden Nicklerimiz Türkçe degil !! BAŞTA KENDİME DİYORUM ve neden nicklerimiz türkçe değil ayrıca kimin nicki ne manaya geliyor ... KENDİ NİCKİMİ EN SONDA ACIKLAYAYACAĞIM... BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR.... |
Benimkinin Anlamını Söylimmi ?? Tuttugum Takımın ve Kuruluş Yılı... Bu Manaya geLiyo.... Böyle Topice Böyle Cevap :D |
böle bi konu açılmıştı ya |
ben de senin büyük harflerle konu açmanı protesto ediyorum... |
benimki olmadığüına göre sorun yok :) |
Alıntı:
|
böyle konular acıyorsan önce sen örnek vermelisin dostum biz sana degil, sen foruma uymalısın....! |
bende bu protestoyu protesto ediyorum |
Türkçe zaten benim:d |
akernic: adımın başharfi ve soyadım. bana göre tuhaf değil :D yalnız seninki biraz acayip |
barhonda: sevdiğim formula1 takımının eski adı |
nickimizi mi açıklıyoruz, protesto mu ediyoruz...:D m.u.t.e. çok anlamlı, her yerde kullanırım, hayatımdaki birçok anlamı karşılar... |
CRUEL İNG HAZRLIK OLKURKEN BU KELİM YÜZÜNDEN KOPYADA YAALANDIK ÖYLE Bİ GEÇMİŞİVARRRRRR 29 DA GÜMÜŞHANE PLAKA KODU |
Konu Çok Eski Tarihli Şimdi Bu Arkadaş'ı Önce Kendi Nickine Bak Die Protesto Etsemde Yerini Bulmicak Sanırım.. Bu Arada JetLi'yi Açıklamama Gerek Yok Heralde Son Mohikan.. :) |
eet yerini bulmucak ... artık o şahıslar geride kaldı ;) noumansız038girl (nouma-mansız-kayseri) girl nie yazdım bilmiom :D |
bbende eski nickimden ve bu nickimden gayet memnunum anlamaını zaten herkes bilir KIRMIZI ŞEYTAN :evil: |
kendi ismim cent: Selçuklu Devleti'nin ilk başkentini adıdır ve müslümanlığı kabul ettiği kenttir. TÜRKÇE yani |
asparagas bilmeyen varmı |
Alıntı:
|
Benim kullanıcı adım da ismim ve aşkımdan oluşmakta. |
taKi : hiphop kültüründe graffiti akımını ilk başlatan adamın ismi bende graffiti yaptığım için bi arkdaşım taKi demişti 4-5 sene önce öyle kaldı |
benimkide türkçe ama çözene:D |
benimkı kırma:D melezde diebiliris:D |
19hero03 1903 ün ayrı şeikli heroda kahraman demek... |
Benimkisi gayet açık ve net ; seref016 = ismim ve bursa plakası :) |
bnmki okulumun adından geliyor... |
1B9J0K3_FİSTMC ==>> 1B9J0K3 bu kısım bjk ve 1903 ün iç içe geçmiş hali :D fistmc fist bi çok anlama çıkıo:D mc de rap yapan demek eski bi özentiliğin alışkanlık haline gelmesi:D:D |
ben sulemem :D:D |
gouresh--ingilizce falan değil aslında.asıl soyismim olan güreş in içine kapanık hali :) manasız şeyler bunlar..bide zaten ingilizce diyosunda bu küreselleşme denen canavar herkesi vuruyo dolaylı ya da dolaysız çare yok böyle bir ülkede yaşıyoruz malesef.kapitalist düzenin bi sonucu..içimiz kan ağlasa da elden ne gelir.. |
benimki öz mü öz türkçe:Dasıl seninki neden değil:Ditalyancamı konuşturayım:Dtürkçesi merhametsiz arkadaşın nickinin:D |
bende de sorun yok has türkçe ilker es ise eskişehir kısalması 26 ise eskişehir plakası aynı zamanda es soy adımlada alakalı he he |
olabilir herkesin düşüncesine saygı duymak lazım bence:) |
Benim şuan almanca :D Türkçesi : Güzellik geçicidir aptallık baki kalır ! |
benimkide ingilizce.. ne olmuş yani ben şimdi ingilizmi oldum aşalım artık bunları |
cidden hiç anlam verememişimdir bu saçmalıklara.İnsanlar neden ingilizce kelime kullanırlar ki? Kendini okadar mı ezik hissediyosun ki öz dilini kullanmaktan çekiniyosun?bizi yok etmeye çalışanlar önce kültürmüzden işe başlıyolar.İngilizce nik kullanmanız tabiki ingiliz olduğnz anlamına gelmez ama onların üstünlüğünü kabul ettiğiniz anlamına gelir.Hangi ingilizin nikinin türkçe olduğunu gördünüz? |
| Türkiye`de Saat: 19:56 . |