![]() |
Yorum Sizin |
neye yuh diycezz |
turkıye cumhurıyetı topraklarının ıcınde bunlarıda goruyoruz ha .yazıklar olsun. |
harbi ya bu nee |
anlamadım ya bu nedir nerdedir bunları nasıl görebiliozda yok edemioz anlamıyorum |
EEEE HARBİDENDE BU NEYA BİZ ŞEHİTLERİ BU................... İÇİNMİ VERİYORUZ .. DUR DİYİN YOKSA BEN DERİM......................... |
bunu yapanları allaha havale ediyorum bu ne yüzsüzlük yeterrrrr arrrtttıkkk |
Bu haber daha önce defalarca yapıldı bahsedilen hain mezarlığı diyarbakırda değil kuzey ırakta erbildeymiş bahsedilen düzenlemeleri barzani denen soysuz yapmış. |
ben bu resmı daha oncede gormustum yazıklar olsun adamlar pkk mezarlıgı yapmıs basbakana gostermek lasım |
ben bu resmi 2 yıl önce gördüm eğer hala duruyorsa tayyip erdoğana yazıklar olsun... |
yazıklar olsun dcem ama hiçbi işe yaramycak icraat lazım bukadarda olmaz artık yaaaa... |
evet gerçekten yazık hemde çok |
insanları katleden hayvanlara(!) bide mezarmı yapmışlar yuhh..... |
ßurası cudi mi :D |
utanin ulAn!!!!!!!!!!!!!!!!! yaziklar olsun ya tayyip efendi sen ne ise yararsin moruk!!!? hani zaten sana da karsiyiz ayri mesele de bari buna firsat vericek kadar acizlesmeyin be kardesim insanda haysiyet olur!!! |
bunu görmesi gerekenler türban derdinde.şimdi bide kendi dertlerine düştüler.ne yazıkki böyle şeyleri her zaman görücez sanırım bu ne ilk nede son olucak.bu mübarek gecede allah onları bildiği gibi yapsın. |
ya bu insanlara insan bile demek istemiyorum türkiye içerisinde bölücülük çıkartmaya çalışıyorlar biraz vicdanı olan insan onun malını canını namusunu koruyan askere nasıl silah tutar ya nasıl bir mantıktır nasıl bir vicdandır bu pkk nasıl bir kalleş böyle anlayamıyorum .kahrolsun pkk!!! |
inan mayın bu camaLıklara bırak bunLarın dürüsü öLüsü bile tutmazLar yaLan bursaı norma bi şehitLik bu ********Ler photoshop yapmışLar. |
Kansız vatan hainleriii.... |
böle bi vatan ne görülmüş ne duyulmuş yasık çok yasık şehitlerimisin kemikleri mesarda sızlıyacak bundan sonra |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |