![]() |
Alıntı:
Toraman Kalmalıdır onun gibi yüregiyle oynayan adam yok denecek kadar azdır. Bu arada "bu ülkenin anayasa mahkemesi kararı bile tartışıldığına göre" bu söz siyasete girer ve siyaset KESİNLİKLE YASAKDIR forumumuzda İyi forumlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
toramanın son dakikalarda attığı ve takıma kazandırdığı puanları hatırlatmama gerek yok sanırım |
Alıntı:
|
Hic bir basarı sadece 1 kişiye baglı degildir...O 2 karta gelesiye kadar bir cok neden vardır şampiyonlugmuzun gitmesinde Bu arada arkadaslar BEŞİKTAŞ ' ımızın Baskanı Yöneticeleri Futbolcuları hakkında hakaret asagılayıcı kelimeler kullanmayınız... Tüpcü tarzı kelimeler Beşiktaş baskanınana yakısmayan kelimelerdir... İyi Forumlar |
Alıntı:
Kavgaya gelince , ilk vuran son vuran hikayesi kovboy filimlerinde olur.Futbolda 2 futbolcu birbirine yumruk atarsa önce kim vurdu diye bakılmaz ikisinede kırmızı kart gösterilir. Toraman'ın kanını canını ortaya koyduğunu söylüyorsun , ben tam tersini savunuyorum bu şahsın bu takıma faydasından fazla zararı dokunduğuna inanıyorum.İstersen bunu tartışalım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ezikler inönü sustu bizi dibliyor diye tezahurat yaptı o maçta hem taraftar hemde futbolcular berbattı |
azıcık anlasalar iş yapamadıklarını protestonun p si olmadan istifa ederlerdi |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |