![]() |
Protesto herzaman var ama anlayan olmadıktan sonra nafile |
Alıntı:
bencede!!!! |
ama ssp oturck diiliz ya onlar anlamazsa kndi bilcekleri iş en azndn tr anlar da onlara anlatan çıkar blki:D |
Alıntı:
Saka bir yanada protestodan anlamas biizm yönetim |
sabah bnm aklımdan da topuklu geçmişti toraman topuklu giymez heralde diye vazgçtm:D:D |
bence arkadaslar hepimiz bir yerde bulusalim ve toramanin gitmemesi icin protesto edelim!!yeter artik bu yönetimin harcadigi futbolcular..bu takimda ensoon gidecek kisi toraman!!O gercek bi kartal kendi bile dio BEN GITMEK ISTEMIYORUM diye ama bu yönetim illa polat alemdagli taslicak..affetmek büyüklükdür!!bunu herkez bilir ama bu yönetim bilmio nedense..neyse insallah dedigim gibi bi olay olurda toraman kalir takimda..yani hepimiz bulusalim..gercek kartalin bjk ucmasina izin vermiyeliim!!!! |
anca böyle anlicak yönetim!!hatanin neresinden dönse kardir.!!!Yönetimin bu protestodan sonrada bisey yapmasa artik bu yönetime iyice gicik olurum!! |
bencede sana katılıyorum arkadaşım tüm maçlara terlikle gidelim |
beyaz eldivenlerle tezahürat yapılacaktı bir maçta tam bir rezillik oldu o olay . kirliliğe karşı beyaz eller faaln die ama olmadı . bu hayli hayli olmaz :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:36 . |