![]() |
utanıyorum fatih terim'den... Fatih terim'in milli takımımızın başında olmasından utanıyorum ...bunun milli takımın almış olduğu sonuçlarla veya son iki maçta ortaya koyduğu kötü futbol ile alakası yok...maç sırasında yapmış olduğu hareketler , skor olumsuz olduğu zaman asabi hareketler, haklı veya haksız olduğu zamanlarda bile rakip takım teknik direktörleri ile girmiş olduğu münakaşalar , basın toplantılarında gereksiz azarlamalar ,foto muhabirlerine ve kameramanlara devamlı olarak poz vermeler, yanındaki i.ü.rektörü varken elleri arkada birleşmiş vaziyette mahelle kabadayısı pozları...yeter artık bu adama tahammül edemiyorum ben . |
Adam HakLı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konu protesto bölümüne taşınmıştır. |
'durumun vehametini anlamanız için örneklendirdim ben size' ben senden durum vehametinin örneklerini alacak değilim... elin yabancısı ne yapsa haklı ama bizim vatandaşımız yapsa kesin haksızdır batı sevdalısıyız yaa... ayrıca ben seninle zaten milliyetçilik tartışmasına girmiyorum sen konuyu oraya çekmeye çalışıyosun. |
Alıntı:
Mamaty'ye katilmamak mumkun degil valla :( Suleyman Seba doneminde de kartalim haksizliklar yasardi ama baskan Sebanasil cevap verilecegini iyi bilirdi. Suskunlugunda bile herkes kose bucak kacardi. Yasim buna musait oldugu icin Gordon donemini Seba baskani bizzati yasadim. Besiktasli durusunun mihenk taslarindan olan Suleyman Seba yonetimine bir bakin bir de Demiroren'e elbette Fatih Terim'e de :( |
bence terim bastan sona cok konuda hakli adamlarin mac icinde yapmadigi rezillik kalmadi ne yapsaydi yani seba doneminde besiktasin haklari hicbir sekilde korunmuyordu encokta kimin doneminde besiktasin hakki yenmis onuda arastirin suleyman seba beyefendiligi ve yonetim tarziyla ornek bir basakandi ama onun donemindeki kadar hakkimiz yendigi bir donemde hatirlamiyorum |
euro2008 de de şikayetçiydim terimden şimdide şikayetçiyim.taktımı takıyor ya bir iki futbolcuya emre,kazım özellikle.beşiktaşlı olmasına rağmen g.zan da dahil buna.adam orta yapmayı bilmiyor kazım gördük euro2008de çoğu durumda top önünden geçti ayağını uzatamadı sen bu adamı niye tekrar takıma alıyorsunki_? türk futbolcuların en verimli çağlarını yaşadıkları şu dönemde başımızda başka drektör olsa daha da güzel yerlerdeydik şimdi! |
Alıntı:
|
olurmu abi önce kazım:Dsonra terim sonra emre:) haksızmıyım ama_? |
Haklısın Meltemcim valla haklısın (şimdi haksızsın felan desem 2 tane de bana geçireceksin,oradan Ramazan ; -Yahu Meltem ne yaptın ,İrfan abiye vurulurmu adam zaten 150 yaşında..diyecek bir 2 tane de ona geçirecksin bu hızla:D... aman aman valla haklısın:D:D |
Alıntı:
sonuç itibariyle haklıyım:D gerçekten ya nefret ediyorum bu sinyor terimden:@ tek güzel hareketi geçen gün basın toplantısını terketmesiydi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Naayır Ramazan.benim için kendini feda etme kardeşim..Meltem metem sana teyze diyebilirmiyim...vurma artık noolur..bak kaç leşin var bide bizi ekleme.. |
konu çok dağıldı sanırsam:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her insanın karakteri farklıdır. Toplumda benimsenmeyen kişilikler yadırganır. Bu kişilerin yaptığı hareketler geniş bir çevrede yankı uyandırıyorsa kulağı çekilmeli . Haklı olması yaptığı hareketleri geçerli kılmaz. Öyle olsaydı herkes eline buyruk davranışlar sergilemeye başlardı lütfen DİKKAT !!! Söz konusu olay ülken adına gündem oluşturuyorsa başka söze gerek yok . saygılar |
ki ayrıca olaylı isviçre maçı sırasındaki oyunculara verdiği talimatlar el kol kaş göz işaretleri yok girin oyunculara tarzı tavırları üzerine hala görev yapabiliyorsa bu en çok federasyonun ayıbıdır.bunun içinde sevmiyorum yani:)sebep çok söz konusu fatih terimse... |
Kötü yönleri var ama bu kadar da abartmamak gerek. |
bu adama haklı dıyenler l Açıklamalarıyla hep ortamı gerdi - 2005 yılında İsviçre ile oynanan baraj maçının rövanşında İstanbul'daki maçta oyuncuları geren ve karşılaşma sonrası teknik heyetin ve futbolcuların İsviçreli oyunculara saldırılmasında fitili ateşleyen isim olarak gösterilen Fatih Terim'in ceza almasını Şenes Erzik ve Levent Bıçakçı önlemişti. - Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre maçı sonrası şu ifadeleri kullandı: “Her ne kadar kendimizi işimize versek de özellikle maksatlı yorumlar yapan, huzurumuzu kaçırmak için bu yayınlara hala devam edenleri biliyoruz. Ama İstanbul'a dönünce bu arkadaşlarla hesaplaşacağız.” - Fatih Terim, Çek maç sonrası gazetecilere taş atarak, “Yazılarınızın 70. dakikadan sonra değişmesine neden olduk, kusura bakmayın” şeklinde ifadeler kullandı. - İki ülkenin cumhurbaşkanları tarafından izlenilerek barış ve sevgi ortamı oluşturulan Ermenistan-Türkiye karşılaşması sonrası Fatih Terim, basın toplantısında bir Ermeni gazetecinin cep telefonunun çalması üzerine, parmağını sallayıp 'ben size demiştim' deyip toplantıyı kızgın bir şekilde terk etti. - Belçika maçı öncesi Emre'nin annesinin kriz geçirmesini eleştirilere bağlayan Terim, “Ben yetenekli bir oyuncunun ömür boyu kaybedilmemesinden yanayım. Onun için ben Fatih Terim'im teknik direktörüm siz de gazetecisiniz. Ben bir hareketi içimden geldiği gibi davranıyorum. Emre'nin annesi sizden birinin söylediklerinden dolayı kriz geçirdi' diye suçlamada bulundu. - Belçika karşılaşması içinde kendi alanını terk ederek rakip takımın teknik direktörünün üstüne yürümesi ve elindeki topu Belçika yedek kulübesine doğru vurması üzerine Fatih Terim, FIFA temsilcisine şikayet edildi... |
Türkiye`de Saat: 07:30 . |