![]() |
terbiyem el vermiyor ama güzel cevap türkiyenin yeni pkk sloganı DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....... |
yazıya bittim çok güzel olmuşş:):)DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.................. |
paykasımına saglık güzeldi |
Bu işin terbiyesi olmaz.Onlarla zaten terbiye dilinden konuşulmaz.Allah kökünü kurutsun soysuzların.Emeğine sağlık. Ve birşey daha.Neden bu vatansızların eylemlerine polisimiz SAĞDUYULU oluyorda,iktidarı eleştiren protesto eden üniversite öğrencilerine ağız burun dalıyor.İşte bunu içime sindiremiyorum. |
gusell |
ellerine saglık gercekten cok guzel olmus |
saolun arkadaşlar biraz tutarsız belki ama anladıkları dilden |
olay guzelde altındakı G fb hosuma gıtmedı |
Aynen Onur keske orayı boyayıp koysaydın kardeşim Gay Febe Olmadı altında |
gsldi |
biraz geç farkettm o olayı maalesef |
Teşekkürler Erkan.. |
Alıntı:
|
Ne mutlu Türküm Diyene ! ! ! |
Güzel konu Erkan abi, sağol paylaşım için.. Ama keşke mümkün olsa bunu önce görüntüden ibaret olan devletimizdeki herkese e-mail olarak gönderirdim!... |
çok süper sağol |
paylaşım için teşekkürler güzel |
paylaşım için tşkeler harika NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!!! |
super olmus hayvanlara bı msj olur ıns bu:D |
süper olmu tşkk DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....... |
Paylaşım için teşekkürler. Böyle Vatanseverleri ender de olsa görmek güzel... |
bunLar nezamn laftan anLadıqi atalar boşa dememişler ;''nush ile uslanmıyanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmıyanın hakkı kötektir '' bunlarında hakkı biteq mermi |
Helal Motaboy dostum ;) Güzel.. |
saolasın strike eagle |
Alıntı:
|
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....... çok güzel olmuş __________________ |
Güzelmiş (: |
süper |
harika olmuş |
süper... |
ver ********lere biraz toprak hastanesinydi karakoluydu bunların vergisiydi yine altından kalkamazzlardı bunların derdi kürdistan da değil kursalar en sefil ülke olurlar zaten bikere öyle bi toprağı kalkındırabilecek beyinleri yokki dertleri kürdistan olduğunuda zannetmiyorum itlerin versek orayı okul hastane belediye bunların harcamaları vergileri kalkamazlar bile altından kütrdistan düşüncesi çok saçma kürtleri fena şekillde kandırıp kullanıyolar salaklar farkında değill |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. süper arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 09:54 . |