![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Neden acıdır hayat.. Neden, niçin, niye... Yaşım küçüktür belki, güçsüzüm; acizim bil ki.. Ama umutlarımdır deryalar misali.. Duygularım tonajlar emsali.. Bakışlarım semavi siyahi.. Ve devasa yalnızlığım. .................................................. . Acıyla bakan gözler bunlar mı?.. ![]() .................................................. Sende mi benim gibisin?!.. ![]() .................................................. ![]() Ellerim üşür benim.. Yiyemediğim pastaların o sıcak kokusu ısıtır üşüyen ellerimi.. Bir ısınmayan yüreğimdir benim.. Ellerim boyalı ve kirli olsada, masumdur yüreğim .................................................. ![]() Ekmek kırıntıları gibi kırıldı tuz buz halde kalbim.. Sızlayan küçük yüreğimi bilmez kimse.. Üstüm başım ne halde.. Ben sensizim nerdesin can Anne ................................................. Ellerim koynumda, çaresizim.. Bir cıkış noktam var: o da ağlamak .................................................. ![]() Gün batımında güneşe meydan okuyan tek şey: Pırıl pırıl bir yürek!.. .................................................. ![]() Sadece yalnızlıktır aradığım.. Kalabalıklardan kaçmam gerek.. Tonlarca elem yüklü sırtımda.. Anlatamadıgım ve anlayamadığım çok şey!.. .................................................. ![]() Bugün nasibini ,yerleştirince kursağına Yarın nedir;onu bilmez yatar dönüp sağına Yıkılsa devlet tıkılsa kabre vatan Vazifesinde değil,çünkü hepsi ALLAH'tan! Ne hükmü varki esasen yalancı dünyanın Ölürse yan gelecek cennetinde mevlanın Fena kuruntu değil:ben derim sorulsa bana Kabul ederse cehennem ,ne mutlu ona! MEHMET AKİF ERSOY .................................................. ![]() Şimdi sessizliğe tütüyor dumanlar.. Herşey ve herkes sustu.. .................................................. ![]() Siyahlar ve ben.. Belki karanlıklardan kopup gelen ışıktır yüreğini ısıtan.. Kara peçelere gömdüm yalnızlığımı.. .................................................. .......... ![]() Darağacına tutunmuş olsada elim.. Kara kepenkler olmuş esir yüreğim.. .................................................. ![]() Dilendiğim ne paradır ne pul.. Zengin olsada bedenin, gönlün olmuş yoksul.. Bense kendini kaybetmiş naciz bir kul.. İşte bak, anlamaz beni kimse.. Bir sensin bana dost; yalnızlığım .................................................. ........ ![]() Bedenimi tehdit eden bir kara nokta.. Çaresizliğime şahit midir güneş?.. Can telaşesine kapılmış ürkek ve çekingen.. Yalnızlığın kendini ortaya attığı mekan.. Anne diye bilenen fedakar varlık ve ELLERİ .................................................. ![]() Belki bir busedir gözyaşlarıma değen.. Çile mürekkebinin rengidir siyah.. Belki goncalardır, güller huzurundan boyun eğen.. Dillerden düşmez hiç figanı ahhh!.. .................................................. ![]() Esmer, yaralı ve nasırlı eller okşar tenimi.. Bakışlarımda erir yok olur çaresizliği zehiri.. Umutsuz bakmaz gözlerim.. Kırılsada tutmasını bilir ellerim .................................................. ...........
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |