![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #2 | ||
| Guest
| tabiki insanlıkla alaklı birşey ama işte müslüman olmayan dünya ülkeleri müslüman olanı terörist olarak gösteriyorsa bende biraz onlar gibi davrandım , onları insan olarak göstermedim... | ||
|
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | terörist olarak gösteren politikacılar gibi düşündüklerini zannetmiyorum ben gayrimüslim halkların ve islam alemne yapılan saldırıların kamuoyunda tepki uyandırdığına da şahit oluyoruz. bütün insanları aynı kefeye koymayalım. fotodaki olay sadece bir istisna genelleme yapılamaz. Allah merhamet duygusunu bütün insanların fıtratına yerleştirmiştir.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ve ayrıca yapılan yanlışa yanlışla karşılık verilemez onlar bizi yanlış gösteriyorsa bizim de onları yanlış göstermemiz doğru olmaz. gösterilse bile bu doğru olmaz yanlış olur..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Guest
| bak çok haklısın ama ben adaletsizliği sevmeyen biriyim..biz bu zamana kadar en güzel şekilde cevap vermeye çalışıyoruz bunlara ama yinede bu şekilde lanse ediliyoruz..bu beni bıktırmış durumda anlatabildim mi...hep doğruyu yaparak anlaşılmıyorsak birazda yanlışı yapalım belki o zaman anlaşılırız diyecem ama işte yinede bizim kanımızda , ruhumuzda böyle bişey yok hak veriyorum sana... | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |