![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşeyi bırak bir ev senin olsun deseler hiç durmam birinin adresini ver bari anne ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tam koordinatlarını öğreneyim,sana bildiririm. ![]() Veysel benim ev buraları kadar olmasa da gayet ıssız bir yerde sayılır.Al kız arkadaşını gel evladım... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [img=http://img529.imageshack.us/img529/4555/grnt007qv4.th.jpg]...[img=http://img517.imageshack.us/img517/167/grnt009go1.th.jpg] [img=http://img413.imageshack.us/img413/3479/grnt012yd2.th.jpg] bakabilirsin umarım değmiştir
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. Konu haricia tarafından (28-08-2008 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ablacım, hiç korkar mı insan o evde yaşamaktan ya da arada bir kaçıp kafa dinlemekten ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelen kişiye bağlı ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru ya,gelmesini istediğin kişi de olabilir,bunu düşünmemiştim. ![]() İyi yüzüyorsan mesele yok da benim gibi yüzme bilmiyorsan işin zor. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet ablacım ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman sizin için güzel yerler ya....Ben yüzemediğim için farklı bir açıdan yaklaşmıştım da... ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |