![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hadi bakalım kolay gelsin... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kütahya 4 yıl kaldım orad ilk deplasman maçına eskişehire gitmiştim kütahyadan 1-0 yenmiştik o sen galiba şampyon olmuştuk 95-sezonu olmalı.fuhat paşada okudum okulu altüst ettim kimse uğraşamıyordu benimle ne günlerdi : ) cumhuriyet lisesi ordan geridönüş kütahyada lisesinde kızlar maç almışlardı benden tüm erkkekler peşimde takıma beni al beni al :: ) hiç anlamazdım basketten ya kızlar zorladı açıkçası kızlarda bombaydı hayatımın maçını oynamıştım adam gibi bilmememe rağmen ama 2 fakla yenildik. şeker fabrikası ,,kar kıyameti hisarı birde manolya magazasında 1 yaz sezonu takıldım magisan şimdi ulaşamıyorum kimselere oradan. ramazan ayları farklıydı her mahallede iki cami oruç tutmasan bir dert cumaya gitmesen bir dertti küpecik filan yapıyolardı aklıma geliyor camdan bozuk para atıyordum küfür etme alışkanlığıda ordan yapıştı koyayımsız kelime yok : ) güzeldi güzel
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kütahya ' m gibisi yokdur ben de 4-5 fuat paşada okudum .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #4 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Metin çini dağıyomussun cincik, o zaman isterim şincik ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce ben istedim Aydın... Sen sıranı bekle,zaten okul,askerlik falan derken ancak 7 seneyi bulucakmış bize çini göndermesi...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hmm memleketini iyi tanıt metin,kız bulucam sana kısmetse ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
havaların ısınmasını beklersen sen ooo gelemessinnn ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ozmn mutlaka bekliyorum ablacımmmm ![]() Yokmu Kütahya ' lı ulannnn okadar insan var Kütahya lı yok yaf bu forumda isyan cıkarıcam valla ist. ankara bursa izmir antalya dolu bi kütahya yok 300 bin nufuslu sehirden tek benmyiiym
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |