![]() |
Çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır..İşte Kanıtı! Çirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır..İşte Kanıtı! http://img265.imageshack.us/img265/5...4181015zt9.jpg |
ben de tam tersini düşünüyorum. makyaj sayesinde çok güzel görünen kadınlar aslında çok çirkinler :) |
makyaj güzelleri |
makyaj sayesinde güzel oluyorlar yaw |
en güzeli doğal olmak..:rolleyes: |
Alıntı:
herlde resimdekileri kastetmion :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
istisnanın sözlük anlamı bunlar zaten... :D |
gülüşleri bile güzel değil |
çok uç...ama MARKUS'a katılmıorum! |
tiplere bak :D bu makyaj insanı bastan yaratıyor :D kız arkadas edinirken artık ilk önce bi makyajsız bakmak lazım :D |
valla mutasyona uğramışlar gibi,makyaj bayanlara gerçekten çok yakışıyor ama abartmadıkları sürece tabi... |
ooooof hatunlara bak :D |
Alıntı:
|
Makyaj bence kadinlari cirkin yapiyorlar, nu kadinlar makyajsizda cirkinler makyajlida. cirkin kadin ve güzel kadin vardir cirkinleri bunlar güzel olanlarda makyajsiz güzel olanlar... |
Alıntı:
|
petek dinçözün eski resimlerini görseniz belki iğrenirsiniz ancak şmdiki hali herkeze çekici geliyor dimi ? bence en güzel hal doğal haldir |
cirkin cirkindir ya:D ne kadar makyaj yapmasada boş:D |
cırkın cırkındr gzlde gzldr yanı |
Boya Küpleri ! |
Alıntı:
:D |
yaşlı cennetler :) |
belgelerle dökmüşsün ortaya:D |
makyaj bu kadar mı degıstırır kadınları :confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çirkin kadın yok az votka var der ruslar :D |
Alıntı:
|
3 gün uğraşmışlardır bu hale getirmek için:D |
Aşırı Makyaj bence bayanlardaki doğallığı alıyor. Aşırı Makyajada karşıyım. |
makyaj güzeli istemem :D |
Herşey yüz güzelliği değildir... |
bakim dedigin kremlerle filan olur ama makyajla degil.... |
Alıntı:
bencede makyajın bakımla alakası yok..güzel görünmek için birşey... |
makyaj güzeliyle evlenirsen,sabah karının yanında uyandığında çığlık atarsın:D |
güzel olmuşlarda o makyaj silinince nolcak bari göstermeyin makyajsız halinizi ben güzelim diyebilirmisiniz siz yani |
Doğallık ve sadelik bayanları daha güzel ve gerçekçi olarak yansıtıyor elbette bakımlı olacaklar ama aşırıya kaçmadan sadeliği bozmadan... |
herşeyin doğalı burdaki güzellik bakımdan değil makyajdan kaynaklanıyo bakım farklı bi olay bence |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |