![]() |
Yorumsuz bir resim. |
bu ne beeee :) igrennnççç ... Yada şööle sooliimm ne yapacagına karar verememiş içinde başortulu dolasma hissi olan ama buna engel olmasını isteyen bi yanı da bulunan karışık ruh hali içerisindeki bu kişi gercekten kotu bi goruntu oluşturmuşş :) |
Hem Modern Hem Kapalı Neyi Var.. ;) |
Alıntı:
katılıyorum.... |
Bu ne böyle ya oha diyorum :D |
bencede saçma olmuş yane biraz abartmış olmamış |
gerçektn yorumsz |
Alıntı:
|
Pantolon değil yaw onun altında da etek var:) Yuh yani bu kadar da rüküş olunmaz, kapalılığa kötü bir görünüm kazandırılamaz.. |
evett yaww oda etekmişş peaahhh midem bulandıııı... :) |
Valla Orasını Burasını açmadanda Dikkat Cekmiş Oda yeterli :D |
yorumumu yazamayacağım. böyle bişey için banlanmak istemem :) |
normal Kendini böle iyi hissediosa .... |
garip. |
moda yeni moda:D:D |
yazık içinde kalmış demekki kız resmen asıl giymek isteyip de giyemediklerini üste giymiş bence acil bir karar vermesi lazım |
neresi modern Alıntı:
|
oha felan oldum yanii |
yeni bi moda işte:D hayırlı olsun:D |
kıza evdekıler ole gıyınmesıne ızın verıyosa etegıde gıydırırdı onda bı sorun var kısılık catısması... |
yorumsus ötesi :H |
evde ya ayna yokmuş yada körmüş yada bunu gören yakın çevresi uyarmadgna göre sevmıolar bunu BU NE BEEEEEEEEEEEEE ayyy iğrenç amaçsz ya hey allahım ya:S:S |
bu ulkede özgurluk var isteyen istedigini giyinir isterde oo minubuste mayoluda olur istenilirse böyleside |
cok komik bi durum :D |
ya kapalı ol yada açık kapalılığı kullanığta bu forumda bu şekilde yanlış düşünüp dalga geçmelerine izin vermeseydin keşke ama olmu artık hiç kimse bu şekilde alaycı konuşmasın mayolu birisi olsa herhalde bu şekilde konuşmazdınız:( |
Türkiye`de Saat: 17:06 . |