![]() |
:(:(:( |
PKK yanlısı site, kaçırılan askerlerin fotoğraflarını yayınladı Terör örgütü yanlısı yayınlarıyla tanınan Fırat Haber Ajansının sitesinde Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki çatışma sonrası kaybolduğu bildirilen 8 askerin fotoğrafları yayınlandı. Site, askerlerin 20 ayrı fotoğrafına yer verdi. Fotoğraflarda PKK’nın elinde bulunduğu öne sürülen erlerin, toplu halde çay içerken, sohbet ederken görüntüleri yer aldı. Bu arada akşam saatleri itibariyle PKK’nın da aynı resimleri kendi sitesinde yayınladığı görüldü... |
:(:(:(:(:(:( |
bişi dicemde o bile değmez bunlara..kelimeler dilimin ucundan dönüyo hep..az kaldı ama çok az.. |
ey aslan parçaları ! hiçbirinn gözünde korku yok... kurtulcaksınız... Helal oLsun size... |
:(:(:( |
Allah yardımcınız olsun:(:(:( |
:'( hayatım da belki bu kadar çok üzülmemişimdir ve hergün bu acı verici olaylarla uyanıyorum ...uyanıyoruz...inşallah bu acımız çabuk diner ve bu teröre bir son verilir (Allah hepsinin b....... versin ) |
bişey yapamaz o ********ler askerlerimize yeterki panik olmasınlar |
Allah yardımcınız olsun. :(:(:( Bu resimleri gören asker yakınları kim bilir ne haldedir... :bawling::bawling::bawling: |
Vah kınalı kuzular vah. |
allah yardım etsin mehmetciğe |
Canınız Canımız!!.. Allah Yardımcınız Olsun.. |
allahım hepsını korusun.dualarımız onlarla |
ne söyliyeceğimi şsaşırdım ama bunu cok iyi biliyorum bizler türk askerleri cok farklı insanlarız hiç bir şeyden korkmazlar ölmek onlara bizlere ödül olarak zannederiz vede ölmek için sıraya gireriz |
Bundan 13 yıl önce yine bu ********lerin eline rehin düşmüş bir mehmetçik geldi aklıma, tam 16 ay rehin kalmıştı, Kayseri'deki erkilet havaalanında karşılamıştık onu, çok zayıflamış bir deri bir kemik kalmıştı, ama yüzündeki o vakur ifade kendinden emin bakışlar bu Mehmedimin onlara baş eğmediğinin belirtisiydi, bu yüzden de sürekli yere tükürüyordu. Aklıma geldi birden sizinle paylaşayım dedim. |
:mad::mad::mad::mad: |
heyy koclarıma bak bee...Helal olsun sizlere... |
bu askerlerin aileleri ne zor durumdadır acaba |
allah yardımcı olsun ya |
bu, onun bunun çocukları bizim askerimizin kılına dokunursa onların kı...daki kılları tek tek yolmasınıda biliriz elbet... :evil::evil::evil: |
Önce vatan,millet Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan birileri war Ezan dinmez diyen, Bayrak inmez diyen Şehitler ölmez diyen biriler war Şehitler ölmez,şehitler ölmez. Bayrakla dertleşen, Toprakla birleşen, Can verip devleşen birileri var.... (söz:m.yıldızdoğan) ŞEHİTLER ÖLMEZ.... |
hıc bırının gozunde korku yok helal olsun onlara |
çok oluyo görmüştüm başka bi sitede |
hey aslan bunlar aslann :congrats:allah yardımcınız olsun canlar.. tırnagınıza zarar gelse kahroluyoruz sizin için art niyet besleyen köpek sürülerine inat dimdik durun kardeşlerim ...ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..... |
iiide bizim askerler keyif yapıoo bunlar bukadar insancılmıydı alala şaşırdım ben bu işe hallerinde baya mutlu görünüyolarr |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |