![]() |
Alıntı:
|
Gördüm Alev hanım. Teşekkür ederim. İçinde Deniz olan herşey çok güzel. Saol Yasmin hanım. |
Hani bazı arkadaşlar yasmin arkadaşımıza özel mesaj atmışlar ya,onu bana da atsınlar,kim o rahatsız arkadaş bi görelim... |
arkadaslar yasmin abla kesinlikle yunan deildir ona bazı hakaret dolu msjlar atan arkadasları kınıyorum..yunan olsada önmli deil zati o bir bjk li böyle anlamsız msjlar hic yakısmıyor... |
Atan kişiler delikanlıysa çıksınlar ortaya... |
Ellerine sağlık..Yozlaşma her tarafta diyoruz..Neyse fazla detaya girmeyelim bu olayın ama bunu yapan bir Beşiktaş lıysa yakıştırmadım Beşiktaşlılığın kültürünü biraz kendine edinsin her ortamda belli etsin farkını.. |
Beşiktaşlı, misafirine böyle davranmaz,o mesajı atan kişiyi gerçekten bekliyorum,çıksın bir şekilde karşıma,çünkü yasmin arkadaşımız o arkadaşın kötülüğünü istemediği için ismini vermek bile istemiyor,o kadar da düşünceli,ama o pis yunan yazan arkadaş bi gelsin de bir de benle konuşsun,bakalım derdi ne |
Evet YAsmin hanım çok alındı ve üzüldü bu duruma, eğer ona mesaj atacak kadar cezareti varsa o kişinin çıksın meydana. Yoksa da sonsuza kadar sussun ve terbiyesizliği ile başbaşa kalsın. |
gördün mü bak yasmin herkes fotoğraflarını beğeniyor ve sana değer veriyor.üzülmek yok artık :) |
teşekkür ederim herkese... |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |