![]() |
Biz Kütahya ' lıyız... http://img82.imageshack.us/img82/6493/ktahyaoq9.th.jpghttp://img82.imageshack.us/images/thpix.gif Kütahya ' lı olmanın gururu bizlere yeter ;) |
resim çıkmıyo metin :) |
farkındayım ablam onla ugrasıyorum ;) |
resim yok hala halledemedinmi |
resim tamamdır :) hadi şincik bi daha bakıverin garii :) |
SAgol ablacım ellerine saglık gali :D |
emeğine sağlık |
Eeeeee,annene de bir çini hediye gönderirsin şincik,değil mi Metin ? :D |
Alıntı:
|
Siz isteyin yeterki :D söz okulumu bitireyim işime gireyim ilk maaşla size cini :D yaklasık 4 senede okul biter 2 yıllık :D asker felan sonra iş 6-7 yılda gönderirim :D:D |
Alıntı:
|
yetişir gali annemm yetişmese yetişdiriverem gali tez gönderiveririm :D |
En tezi 7 yıl yani,teşekkürler Metin...:D :D :D |
İSteyin yeterki ablam :) gelin misafirim olun alın agırlayayım istediginizi alın ;) |
Canım benim ya,teşekkürler...Böyle söylemen bile yeter...:) Hiç bir şey istemiyorum,bir tebessüm yeterli...:) |
:) ooyyyy oyyy:D |
Alıntı:
|
bizde niğdeliyiz ne yani:Dherkesin memleketi var açtırma ağzımı:D |
Kütahya :) 4 yıl kaldım orad ilk deplasman maçına eskişehire gitmiştim kütahyadan 1-0 yenmiştik o sen galiba şampyon olmuştuk 95-sezonu olmalı. fuhat paşada okudum okulu altüst ettim kimse uğraşamıyordu benimle ne günlerdi : ) cumhuriyet lisesi ordan geridönüş kütahyada lisesinde kızlar maç almışlardı benden tüm erkkekler peşimde takıma beni al beni al :: ) hiç anlamazdım basketten ya kızlar zorladı açıkçası kızlarda bombaydı hayatımın maçını oynamıştım adam gibi bilmememe rağmen ama 2 fakla yenildik. şeker fabrikası ,,kar kıyameti hisarı birde manolya magazasında 1 yaz sezonu takıldım magisan şimdi ulaşamıyorum kimselere oradan. ramazan ayları farklıydı her mahallede iki cami :) oruç tutmasan bir dert cumaya gitmesen bir dertti küpecik filan yapıyolardı aklıma geliyor camdan bozuk para atıyordum küfür etme alışkanlığıda ordan yapıştı koyayımsız kelime yok : ) güzeldi güzel |
Kütahya ' m gibisi yokdur ben de 4-5 fuat paşada okudum . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi bakalım kolay gelsin...:D |
Metin çini dağıyomussun cincik, o zaman isterim şincik :D |
Alıntı:
|
hmm memleketini iyi tanıt metin,kız bulucam sana kısmetse :D:D |
kardeşim orada ünide okuyo. kısmetse seneye havalar ısınınca gidecem kütahya'ya.... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
3 yıl war daha. bu 3 yıl içinde mutlaka gelicem insallah :)) |
Alıntı:
Yokmu Kütahya ' lı ulannnn :D okadar insan var Kütahya lı yok yaf bu forumda isyan cıkarıcam valla :D ist. ankara bursa izmir antalya dolu bi kütahya yok :D 300 bin nufuslu sehirden tek benmyiiym :( :D |
Metinciim,ilk eşim Kütahyalı idi,12 yıl evli kaldım..Gürallarda da 1 yıl çalıştım gaari..Bak gızancıklar meleşiyoo..şunlara çini gönderive gaari..:D |
amanın gali pek güzel :D:D:D:D kütahya hatırası :D:D |
:):):):) |
Alıntı:
|
sağol kardeşim harika gari :D |
paylaşım içn saol |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:49 . |