![]() |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ewy abim :D chok tesekkürler :D Alıntı:
Alıntı:
|
Murat,resmin çok komik falla,sanki geceyi kabuslarla geçirmiş de uyanmış gibi falla..:D:D hehehe.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Süper ötesi,muhteşem,şahane,bravo Ramazan...Bu yılbaşından sonraki hali herhalde...:D Hediye dağıtmaktan yorulmuş.:D Oğlum da bekliyor Noel amcası ne hediye getireceksin ? :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ablam zaten benim resimlerime bak :D saclarım öle :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabi birasdaha uzun :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
chok seviyorum ben seni be ablam chok neselisin :D :D ahmet erkan nerde :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
delüüüüüüüüüüüü :D bu arada cıdden vampirella fotomu cok sevfım ben her yere koydum msn falan :D:D saol ramo abim benım elıne saglık eet nerde kalmıstık hee kan grublarını alıyodum dökülün bakalım gelıyorum ulannnnnnnnnn :D |
Arkadaşlar bende bitane istiyorumm ilgili arkadaşlar şetse rica etsem :) |
biraz bekle birazdan koyarım.. |
yaw ranazan sana rep yollayamıyorum sadece sana değil alpler karetta ya falan da öle :(neden caba |
kesin bir fikrim yok ama değşik arkadaşlara vermeyi bi denesene abi yada bir süresi var olabilir.. |
falla ben hergün hepinize veriyorum... |
bir kişinin mesajını değerlendirdiğiniz zaman tekrar aynı kişinin mesajını değerlendirebilmeniz için 5 üyenin mesajını daha değerlendirmeniz gerekir . . . |
Alıntı:
Bu mesaj karşıma çıkınca gülmekten yıkıldım ya...:D |
Alıntı:
Size 2008'in son repini gönderiyorum,yazıktır,elimde kalmasın...:D |
Alıntı:
|
Cümlemizden İrfan Bey...:) |
Bu arada yeni yılınızı kutluyorum...Junior'un da tabii...nasıl memnun mu hayatından |
2009 yılının mutluluk para aşk huzur vs getirmesi dileğiyle |
Bende genç arkadaşlara,yeni aşklar,yeni mutluluklar diliyorum.. |
aminnnnnnnnnnnnnn :D:D:D |
Alıntı:
|
İrfan Bey,duanıza çok içten aminnnnnnnnn demiş kardeşimiz yahu...:D |
Alıntı:
amin abimmmmmm aminn :) off offf yılbasıydı guya ..bırlıkte ama yalnızzzz :( |
Güzel allahcım,yarabbicim ,hepsinin gönlüne göre versin ,hepsine sağlık mutluluk ve güzel aşklar nasip etsin ,Hazelcim ;biz ihtiyarlara da çoluğumuz ,çocuğumuz la mutlululuk ve huzur dolu yıllar inşallah, |
Alıntı:
Amin,amin İrfan Bey...Allah bizlere de torunlarımızı görmeyi nasip etsin inşallah...Onları parklarda gezdirmek zevkini tadalım...Southpark da resimlerini çizmek Ramazan amcasına(dayısına) kısmet olur inşallah...:D |
bi benm resm çızılmedıı herhalde tesekkr ederm çizmediğiniz için :D:D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 11:46 . |