![]() |
Alıntı:
ablam yeğenimizde gelecek mi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ödlek tavuk hahahah :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kucağa oturur oturmasına da isteklerini kim karşılayacak ? Ne yemek istemesi,ne oyuncak istemesi biter valla...:D Ama dayısı olarak onun yiyecek,oyuncak masraflarını ben karşılarım diyorsan düşünebilirim,gelebilir yani...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şaka canım ya,şimdiden özledim evladımı,vedalaşırken anne seni çok seviyorum dedi,gözleri doldu ya...:( |
Alıntı:
okuyunca kalbi olmayan astute bile duygulandı :(:( |
Alıntı:
|
Valla binemem ben :D |
işim olmaz :D |
Alıntı:
düşüncelerini alalım o zaman :D |
kafam ayııkken asla :) |
Alıntı:
canım benim yaa ... Duygulanır tabii ki ama ayrılıklarda sevdadandır bilirsin ki ablacım.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abla naptın sen ya sölerken hiç düşünmüyon astute bu kadar iltifatı kaldırabilirmi diye :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
astutenin 8 sene önceki haliyle tıpa tıp aynı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
küçükken ne güzel herşey güzeldi büyüdükce dert tasa keder yükümlülük artıyo keşke hep küçük kalmsa :( o zaman bişeyin farkında olmadığı için insan yaşamak çok güzel geliyo burda şunu belirteyim astute çok kez intiharın eşiğinden döndü :D şaka değil ha ciddiyim şimdi büyüdük noldu hiç bişey büyüdüğümüzle kaldık ölece önceden ne güzel oyunlar oynardık şimdi bu makinenin başından kalktığımız yok bi söz vardı tam hatırlamıyorum amaşöleydi sanırım ' önceden diz yaralarımıza ağlardık şimdi kalp yaralarımıza! yaz yaz bitmez zaten ......... |
Oy oy oy oooooyyyyyy...İntihar kısmını okumamış farz ediyorum,bir daha da duymayım sakın...Allah uzun,sağlıklı ömür nasip etsin inşallah. |
Alıntı:
daha çok duyacaksın abla :) astute foruma uzun bi süre girmezse bil ki cehennem de yanıyo :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
günahkar kulların yandığı sıcak bi ortam olan cehemmende :) |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 14:25 . |