![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çağla deyince aklıma seri katiller geliyor o yüzden de onla bu şekilde takılmayı çok seviyorum kurtlar vadisini falan izlediğinden ama çok sevdiğim bir arkadaşım..Allah yolunu açık etsin ben ve seri katiller Allah senii kız beni millete yanlış tanıtıyorsun herkes benden korkacak![]() ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() cık cıkk cıkk gördüklerimi söylüyorum cnm bnm ![]() Alıntı:
ufuk kendini boş yere parçalama artık napalım başka bir sefere ![]() Konu beşiktaşkımm tarafından (10-08-2009 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa sen ağlama dayanamam tamam hadi çağlayı tekrar yorumlayayımm çağla: oo kiii forumumuzun birdenecik modu sevgi dolu neşeli güleryüzlüüü sempatikk... seri katillermii aa o da nereden çıktıı ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim cnm bnm şaka yollu yapmıştım zaten tamam seri katillere U dönüşü yapıyorum o zaman ![]() ikinci bir mell istemiyorum karşımda![]() ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |