![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #121 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kübra anneciğim artık bu iş sonu olmayan bir şey oldu özlem bu forumda olduğu sürece bu dava bitmez![]() alev 1000msj mı yok ben forumdaki konularda o kadar çok cevap yazmayı sevmem her şeyin bir sınırı var oraya kadar ![]() devamı ve gerisi holosko grubunda![]() kübra burada bizim grubun baya bir reklamı oldu![]() ![]() ![]()
__________________ | ||
| | |
| |
| | #122 | |||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() gerçi pek gerek yok ama nese ![]() herkesi konumuza bekleriz millettt..tabi üye alımı bitti ama üye olanlar yorum yapabiler hani ![]() | |||
| | |
| | #123 | ||||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() cık cıkk cıkk gördüklerimi söylüyorum cnm bnm ![]() Alıntı:
ufuk kendini boş yere parçalama artık napalım başka bir sefere ![]() Konu beşiktaşkımm tarafından (10-08-2009 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | |
| | #124 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kübra; ![]() artist ya.. bekleriz grubumuza ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #125 | |||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aa tabi unuturmuyummm kaydı kayacak o ayak ![]() | |||
| | |
| | #127 | |||
oo daha neler var meleğim yaa bir gün geldi abim 13 numara kim sizin diye sordu bende bilemeyince bir dövmeyeceği kalmıştı o gün bütün oyuncularımızın numaralarıyla ezberlemiştim valla şifo bu sefer değiştirdi taktiği bu sefer o beni bekletti ![]() ![]() | |||
| | |
| | #128 | |||
ben sevgi mevgi göremedimm benden kaynaklanan bir sevgi değilmiyddii holo sevgisiii?? döküll döküll kuyruğunu sıkıştırayım biraz cnmm aman şu 4 günde ne çabuk bitti anlatamam ![]() | |||
| | |
| | #129 | |||
![]() aman bea ondan korkan onun gibi olsun böcüğüm 1000 olsun farketmez ![]() | |||
| | |
| | #130 | |||
hep birlikte el ele hepbareber holişe ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |