![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #261 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanları değiştirmeye çalışma sen önce kendini değiştirmeye bak... ![]() ![]() Neyse düşmanım iyi geceler... Allah rahatlık versin...![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| |
| | #262 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim değişime ihtiyacım yok Olduğu zaman gerekli jenerasyonları yaparım![]() Düşman kelimesini kabul etmiyorum ayrıca.Ben seni düşmanım olarak görmüyorum ![]() iyi geceler sana Rüyanda beni gör![]() | |||
| | |
| | #263 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah muhabbetinizi arttırsın vallahi ya mazlum çok sağol ya ortaklığı geliştirmeye çalışıyorsunn helal sana artık rakiplerimiz panik halinde bunuda çok açık görüyoruz açıkçası öhöm öhöm yainii ![]() ![]() | ||
| | |
| | #264 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok şükür rüyamda seni görmedim zaten görseydim adı değişir kabus olurdu,onu da görmedim ![]() Demek beni düşman olarak bile görmüyorsun Yazıklar olsun ve hatta alacağın olsun![]() ![]() Kim panik halinde Böccek'im Panikle yazdın galiba bu mesajı![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #265 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ezeli rekabet ebedi dostluk anlaminda soylemistim ![]() ![]() rica ederim ortak her ne kadar onlar caktirmamaya calissada (pardon melikeye yol vermisti tek kalmisti) o caktirmamaya calissada biz onun panik icinde oldugunu biliyoruz ![]() ![]() ins. bir gece kaabusun olucam ![]() ![]() | ||
| | |
| | #266 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak bak baaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne biçim insanın sen ya ![]() Ben Melike'ye öyle demedim Anlayan anlar ne de olsa.Sonra sen de umarım susarsın![]() Allah'ım sen koru kötü rüyalardan!! ![]()
| | |
| | #267 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öhö öhö geldim baya kulağımı çınlatmıssınız mehlika ;mazlumu severim bir kötülüğü dokunmadı bana bilemem senin ne kadar aranız olduğunu onu özlemin yanındagörmek şaşırttı bizim yanımızda olması daha çok anlamlı geldi o yüzden ama hiç gereiği yokmuş ..mehlika biraz tepkiyle karşılamış ama bu tepkinin daha az olmasını beklerdim bir ortal olarak ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #268 | |||||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2-0![]() Alıntı:
2-1![]() Alıntı:
![]() ahaha çok zevkli bea![]() meleğim sen nerdesin yha ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||||
| | |
| | #269 | |||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Onlar iyi takım oldular.Biz bize yeteriz değil mi Melike![]() ![]() Mazlum konusuna gelince.....Her yerde, her zaman ve her şekilde tartışmaya girdiğim insandır.Aramızda ezeli rekabet ebedi dostluk var ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
| | |
| | #270 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah muhabbetinizi artırsın o zaman ![]() ![]() özlemle olmaktansa senle olmayı tercih ederim yoluma devam ediyorum ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |