![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolasın Meltem... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madırım cünyırımla beraber hep mutlu olun inşallah ![]() Çok güzel bir röportaj olmuş.Teşekkürler...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * İlk Röportaj'ımız Seninle ve Sonrasinda , Karetta2002 (İrfan) Abi'yle Güzel Bir Söyleyişi Yapicaz. BeşiktaşForum'un İki Büyük İnsanıyla Röportaj Yapmak Benim Açımdan Büyük Şeref. bence ablam da genç biri. ![]() ![]() Güzel bir röportaj olmuş ![]() Teşekkürler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya tamam belki aramızda 19-20 yaş olabilir ama ben genç hissediyorum seni ablam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | |||
Sağolasın Mazlum,aradaki farkı yazman süper olmuş. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
rica ederim ablam.Bence birçok kişide böyle biliyordur ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |