![]() |
Teşekkür ederim bobo38 herşey seninde gönlünce olsun inşallah. :) Teşekkür ederim edacım iyi dileklerin için seninde herşey istediğin gibi olsun tatlım :) |
teşekkürler iyi röpörtaj olmuş:) |
Futbol konusunda ki yorumlarını özellikle beğendiğim bir dişi kartalımız..Senin gibi dişi kartallarımızın aramızda olmasıda çok güzel..Hayatta herşey dilediğince olsun canım benim.. Bir soruda ben sorayım ; Beşiktaşımızla ilgili eline bir fırsat geçse neyi değiştirmek isterdin... |
Öncelikle Röportaj İçin Teşekkürler Çok keyifli bir röportaj olmuş . Duygu , Futbol Konusunda Sağlıklı bilgilere sahip olduğu için bende senin futbol yorumlarını takip ediyorum ve beğeniyorum Ayrıca Besiktashaber.NET yazar Kadromda Bulunmandan Dolayı Buradan da bir kez daha teşekkür ederim . İnsallah Hep birlikte Besiktashaber.NET'i İyi bir yere taşıyacağız . Son Olarak Hayatta Herşey gönlünce Olur İnsallah :) |
Cok güzel olmus... Duygu eski üyelerimizden güzel yorumlar yapan üyelerimizden... Ellerinize sağlık |
Mazlum da bu işi öğrendi yahu...:D Çok keyif alarak okudum,ikinize de teşekkürler.Duygu sadece futbol değil şiir bölümündeki güzel konuları ve yorumlarıyla da dikkat çekiyor.Her şey gönlünce olsun canım...:) |
güzel röportaj ikiniede teşeküürler ;) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Duygucum Allah yolunu bahtını açık etsin gerçekten kaliteli yorum yapan arkadaşlardan birisin. Yaptığın yorumları sallayarak değil futbolu bilerek yapıyorsun ve dogruları söyluyorsun. Röportaj için teşekkürler daha yakından tanımış olduk seni de ;) Mazlumcum sana da teşekkürler sende bu işi çözdün gayet başarılı oluyor röportajlar seninde Mehmet ile bir olup bu konularda daha değişik fikirler çıkarmanı bekliyorum. |
Türkiye`de Saat: 07:55 . |