![]() |
evet aytek teşekkürler röportajlar için...Meralcim seni tanıdığıma sevindim... |
guzel röportaj olmus böylece meral kardesimizide tanimis olduk. Calismalarinin devamini bekliyoruz Meral kardesim, bizlerle paylastigin resimler super.. |
sana ayrıca teşekkür etmek istedim..... fener maçı paylaşımı için çok saol.. iyiki gelmişin :) |
Guzel bir roportaj olmus samımı ve içten olduğun için sağol ayrıca besıktas forumun multimediası senın buyuk cabalarınla doluyor bunun için extra tesekkurler |
güzel reportaj olmus :D |
güzel bir söylesi olmus.. Almanya:Almanyada yaşamam rağmen sevmiyorum Türkiyede oturmayı tercih ederim.. buna da tabiiki almanyada yasayan birisi olarak yüzde yüz katiliyorum.... burda yasayan, hele hele okuyan kisiler cok iyi bilir....zor buralar cok zor... |
Alıntı:
aynen bende katiliyorum.... bu arada almanya da yasadigini bilmiyordum..bunu da ögrenmis oldum...röportaj icin tskler...ve multi medya bölümüne verdigin katkilar icin tsklerrr meral abla.... (Insallah bir gün hepimiz o kadar hasret kaldigimiz TÜRKIYEMIZE kavusuruz...kahrolsun gurbetlik):( |
Merali ben paylaşım vermiş olduğu süper resimlerden tanıyorum :) Beşiktaş Resimler adlı topickin sahibi benim için :) saol Meral seni tanımak güzeldi... |
bu roportajla merali de tanımıs oldukk..Roportaj için tsekkurlerr....:D |
Tanımıyordum Merali tanımış olduk sitemizdeki dişikartalların sayısı artması memnunluk verici |
Türkiye`de Saat: 20:18 . |