![]() |
yine iyi iş çıkarmışsınız gençler:) mehtap'dan bahsetmek gerekirse,o bir mükemmel,haddinden fazla yardımsever,çok iyi bir dinleyici ve sağlam bir dost,kendi adıma tanıdığım için çok mutluyum,umarım hayatta yüzündeki o tebessüm hiç eksilmez,herşey dilediğin gibi olsun |
hehe böylece hemsomusuda tanimis olduk gercxekden güzel reportac olmus |
guzel röportaj olmus mehtap kardesimizide tanidik sayende aytek :) |
cnm ablam seni çok özlemmişim iyiki kayseriye geldin...röportaj çoooook güzel ben tek buraya takılamıyorum kendi sitemle uğraşıyorum...ama çoook güzel olmuş yapanın keyboardına sağlık bu arada forum miilleti hepinizi tanımasamda çoooooooooooooooooooooook seviyorum |
Alıntı:
Dedikodu Meselesine Gelince Fırtına ve Reco iLe Biraz Dedik****u Yapmıstık :p Bidaha OLmaz Ama Bir Şartla :D Mantı İstiyorum Ben Düzce'ye Gelirken Mantı Getir Şu Meşhur Kayserinin Sulu Mantısından :) |
3 yıl dedin böyle istikrarlı bir ilişkiyi neye borçlusunuz bizde öğrenelim? :D herşeye he demek lazım öle kafaya herşey takılmaz..karşındaki kişiyede bağlı aslında..biraz ben biraz o alttan alınca ve birbirimizi anlayınca bi problem kalmıo ;) Hayattan beklentilerin neler ? çok şey bekliyorum..güzel bi iş,eş ve aş bide aşkk :) Bu 2'si arasında büyük bi çelişki var ama neyse.. :) Mehtap sevdiğim insanlardan biri gecenin saat 5'inde bana yardım etmesini hala unutamıorum... :) Benden ona küçük bi tavsiye aradığı aşkı bulmuş asla bırakmasın ;) :) |
:D Alıntı:
|
mehtabıda tanımış oldum tşkler.. |
ben şahsen forumdan biliyorum çap pat ama sonuçta tek bir amaç için burdayız oda BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
Görevimiz Tehlike gibi bişi oldu bu abi... :p |
Türkiye`de Saat: 12:42 . |