![]() |
Alıntı:
Sende Benim İçin Öylesin Ferro Manyetik Kardesim...( Manyetik )Bana özeL :) Birtek ben Diyebilirim İzinLi :) Ezik Macında hepimiz Ordayız kardesim Benim.. Onur Organizasion Yapcak Insallah.. :) |
vay ben yokken yapılmış bir röportaj daha yeni görüyorum....çok sevdiğim fakat daha tanışamadığım bir isim....yorumlarına değer verdiğim bir üye....kendini daha yakından tanımış olduk her ikinize de tşkler röportaj için...çok güzel olmuş... |
Alıntı:
Eywallah Çok Teşekkür Ederim... Bende Senin Yorumlarını Beyeniyorum Kardesim... Insallah En Kısa Zamanda Tanışırız... |
Mantı sever kardeşimiz Özgür seni de diğer kardeşlerimiz gibi seviyouz ulen:) |
Alıntı:
|
özgür yaa Taner'in şarkısına beraber kafayı taktığımız insan :) süper bi insansın...bu kadar canayakın olduğun için ayrı bi yerin var... forza Taner-Yardım Et Allahım :) |
Alıntı:
Ayyyy Çokk Teşekkür Ederim Prenses :) Tanerrr Ewet Suanda Bile Onu Dinliyorum.... Ama Ne Yapalım Adam Sanki Sarkıyı Bitek Senin Gecmisini ve Benim Gecmisimi Bilerek Yazmıs.... FORZA TANER ULAN!!!!!!! YARDIM ET ALLAHIMMMM NE OLUR KURTAR BENİ BU ANILARDAN...!!!!!! :) |
Kankam benim ya sen ne zaman röportaj yaptın ya okudum güzelmiş röportajın hadi bakalım ben gidiyorum şimdi gelince sen gideceksin sonra görüşeceğiz kanka biz 3 sene görüşemeyeceğiz:( ama olsun yeter ama sıkıldımdı zaten o kadar pide siparişi verdim hiç biri gelmedi bende değiştirdim pidecimi:D:D:D:D |
Alıntı:
Pide İşini Benim Adaş Devraldı Artık Siparişleri Ona ver :D Ben Siparis Verdim Süper Yapıyo Valla.. Gerci Kuduz Olma Tehlikesi VAr Ama Bisi oLmaz :D:D:D:D |
güzel bir söyleşi olmuş. tebrikler ... :) |
Türkiye`de Saat: 17:46 . |