![]() |
bir an önce kartal yuvana dönmeni diliyoruz, yanlis hatirlamiyorsam sarifirtinaydi berkhanin lakabi, belki de yanlis hatirliyorumdur.. iyi teskereler.. |
askerde nete gireceğinden eminim tanıdığım kadarıyla güzel nuhabbetlerimiz oldu seninle iyiki tanımışım seni kardeşim tekrar hayırlı teskereler..:) |
Kanka döneceğin günü iple çekeceğiz arada dışarı çıktığında foruma girmeyi unutma çok özletme kendini ..İnş sorunsuz bir şekilde bitirir gelirsin askerliği. |
berkhan gerçekten çok iyi ve yardımsever bir kişiliğe sahip onu tanıdığım için gerçekten çok mutluyum benim en azından forumdaki diğer arkadaşlara göre bir şansım var istediğim zaman gidip görebilirim berkhanı.Hayırlı Teskereler Sarı Karabasan :D |
Berkan bu forumun sari firtinasi :) ins en yakin zamanda aramizda olursun tekrar, hayirli teskereler kardesim... |
forumda emeğin çok:),her şey için teşekkürler,tekrardan hayırlı teskereler... |
Alıntı:
kanka merak etme ben msnden kimseyi silmedim engellemedim hiç senin msn değişti sanırım o yüzden konusamadık bidaha neyse ben konusmak isteyenle vaktim varsa zaten konusurum yanlış anlama msnim açık burda olduğum sürece:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne demek her zaman muhabbete hazırız bende seni tanıdığıma çok memnun oldum en çok sevdiğim onurun cümlesi 'MORUK' :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:37 . |