![]() |
teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık:)gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş:)altın gibi bir kalbin var zaten abicim:)Allah seni yaşamın boyunca mutlu etsin...(şimdilik terletecek bir soru yok daha sonra inşallah:D) |
Teşekkürler ,güzel bir röportaj olmuş. |
Görevdeyken,başından geçen ilginç olaylardan bir tanesini anlatmanı çok isterim Bekir.:D Canlılardan mı ölülerden mi korkmalı,buna bir açıklık getirir misin? :D |
Alıntı:
|
Her fani bu röportajı tadacak İrfan Bey,sıra size de gelecek.:D O zaman gireriz özele...:D |
ikinizinde parmaklarına sağlık;) |
Alıntı:
amin cümlemize |
Alıntı:
en iyisi germeyelim ortalığı:D abla kesinlikle canlılardan korkulmalı:) |
yorumlarınız için teşekkürler |
Bu akşam hiç bir şeyden kormuyoruz ya Bekir,herkesin neşesi yerindeyken anlat gitsin,gerekirse modlar konuyu korku bölümüne taşırlar.:D Canlılar kısmı çok doğru yahu...:p |
Teşekkür ederiz bu güzel röportaj için :) Bekir ve Mehmet.. |
rica ederiz:) |
Alıntı:
|
Eeeeee,hadi Bekir...Anlat,bekliyorum.:D |
Bekir Abi , Seninle Yapilan Röportaj Patlama Yapti , Nedersin Birdaha Yapalimmi :D:D MORG oLayi Reyting'ini Arttirdi Abi :D |
:):):) |
Alıntı:
|
aslında güzel iş :D pek ses yok kargaşa yok :D:D yalnız ses oldu mu :D işte o anlar sakat anlar :D:D...tırsaki :D... |
İlla öldürene kadar uğraştınız yani Bekir...:D Belki yeniden deneyecekti şansını,hemen gömdünüz değil mi? Yazık!..:D Ben bunu biliyordum,hiç bir yerde duyamayacağımız sadece burda okuyabileceğimiz bir olay istiyoruz.:D |
tırsmak kelimesi az kalmamış mı orda bekir yaa hani daha çok korkmuştunuz eliniz ayağınız titremişti :D:D:D |
Alıntı:
belli etmemeye çalıştı ama ben anladım cenaze bittikten sonra kazıcıya noldu niye korktun dedim. ben şehidimin kafasını kıbleye çevirmek için eğildim yalnız kendisi çevirdi ben hiç ellemedim bile ama yüzü sıcacıktı Şehitler ölmez diye boşuna demiyolar |
Alıntı:
|
Bunda çok duygulandım ya Bekir...Gerçekten de Şehitler Ölmez,sağol bunu paylaştığın için... |
ama böyle ince detaylarıda anlat :D |
Alıntı:
|
Ben bu röportajdan bişey anlamadım, eksik kalmış sankim :D:D Kısa ve öz Gökhan'ın da dediği gibi :D Yine de emeğinize sağlık, teşekkürler ikinizede :) |
çalıştığım yeri söyleyince Mehmet kitlendi:D sağol semra |
Kim Kitlenmez abi :D:D:D Mehmet : Abi Kendini Tanıtırmısın ? Bekir : MORG'da Nöbet Tutuyorum Mehmet : MORG Derken ? :D Konusmalara baksana :D:D |
Alıntı:
|
Güsel ve Tırsınç:D bir Ropörtaj olmuş..Ellerinize Sağlık.. |
Alıntı:
korku komedi:D:D |
Yorumlar İçin Tekrar Teşekkürler :) |
bekir keşke direk morg değilde 'insanların ebedi uyku için hazırlandıp bekledikleri yerde , onların uykusu bölünmesin diye bekliyorum' deseydin :D ensemde ılık bir esinti hissettim ya :D:D |
O zaman olayın büyüsü kaçardı:D amacım Mehmet'i şok edip ne soracağını karıştırmak:D bundada başarılı oldum sanırım:) |
Ben o MORG Kelimesinden sonra iptaL oldum abi :D |
* Peki , Güvenlik Olarak Çalışmanın Zorlukları Varmıdır , Bekir abi ? tabi ki en büyük sorun tinerci balici serserilerle uğraşmak bide uykusuzluk:D ha bide morgda nöbet tutmak zor oluyo Allah yardımcın olsun Bekir abi.işin bayaa zormuş:D:D * Bu İstekleriniz Her Hafta Teker Teker Karsınıza Gelicektir abi. Peki Son Olarak Kullanicilarimiza Söylemek İstediğin Birşey varmidir ? beni izlemeye devam edin:D Seninleyim bekir abi.Seni izlemeye devam edicem:D:D Forumumuzun sağlam yorumcularından ve paylaşımcılarındandır Bekir abi Çok sevdiğim ve saygı duyduğum biri iyiki tanışmışım:):) Ropörtaj için teşekkürler |
eyvallah sağolasın Mazlum kardeşim:) |
Türkiye`de Saat: 16:18 . |