Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1060527)
Olurmu ,Hazelcim..ben yukarlarda bi yerden seyrediyom hepinizi...:D hehehe | Tövbe yarabbim ya,İrfan Bey,yukarlarda derken?:D Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1060529)
:rock:Aslansın Hazel beaa...vaaav.:rock:.bundan sonra hepimiz rokcuyuk...hatta,Ramazanı da alıp bi grup:thrasher:kursakmı diyom wwaaaw..:rock: oo yeaa !... | Ramazan bizi kabul eder mi acaba gruba?:D Bu dinazorlarla işim olmaz derse?:D Alıntı: karagül´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1060556)
bi hayat belirtisi verdiğine sevındım grubunuzun solisti olailirmiyim nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrr | Bu konuda son söz Ramazan'ın...:D Alıntı: beşiktaşkımm´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1060558)
çok güzel röportaj olmuş gerçekten(çok geç farkettim affola:D)ablacım gerçekten altın gibi bir yüreğin var..Allah(c.c)seni her zaman mutlu kılsın ve her türlü kötülüklerden korusun inş.:) | Rica ederim Özlemciğim,af ettim gitti.:DGüzel dileklerin için çok teşekkür edrim canım,Allah(C.C) sizler için de her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...:) Alıntı: alev.bobo13´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1060684)
forumun ablasını yakından tanımak çok güzel:D | Sağolasın canım,ben de sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.:) |