Alıntı:        Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
					(Mesaj 1060527)
				  Olurmu ,Hazelcim..ben yukarlarda bi yerden seyrediyom hepinizi...:D hehehe     |       Tövbe yarabbim ya,İrfan Bey,yukarlarda derken?:D    Alıntı:        Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
					(Mesaj 1060529)
				  :rock:Aslansın Hazel beaa...vaaav.:rock:.bundan sonra hepimiz rokcuyuk...hatta,Ramazanı da alıp bi grup:thrasher:kursakmı diyom wwaaaw..:rock: oo yeaa !...     |       Ramazan bizi kabul eder mi acaba gruba?:D Bu dinazorlarla işim olmaz derse?:D    Alıntı:        karagül´isimli üyeden Alıntı
					(Mesaj 1060556)
				  bi hayat belirtisi verdiğine sevındım grubunuzun solisti olailirmiyim nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrr     |       Bu konuda son söz Ramazan'ın...:D    Alıntı:        beşiktaşkımm´isimli üyeden Alıntı
					(Mesaj 1060558)
				  çok güzel röportaj olmuş gerçekten(çok geç farkettim affola:D)ablacım gerçekten altın gibi bir yüreğin var..Allah(c.c)seni her zaman mutlu kılsın ve her türlü kötülüklerden korusun inş.:)     |       Rica ederim Özlemciğim,af ettim gitti.:DGüzel dileklerin için çok teşekkür edrim canım,Allah(C.C) sizler için de her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah...:)    Alıntı:        alev.bobo13´isimli üyeden Alıntı
					(Mesaj 1060684)
				  forumun ablasını yakından tanımak çok güzel:D     |       Sağolasın canım,ben de sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.:)    |