![]() |
Röportajda emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel olmuş gerçekten ...Ablamı tanımayanlar için gerçekten iyi olmuş röportajınız... Ablama gelince seni tanımak gerçekten harika bir şey ablammm iyi ki seni tanıma şansına sahip olduk... :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
ilgın ıcın tsk ederım ablacımmm :D ıbo abı bızımm herseyımızzz onun sozunde cıkamayızzz kusura bakma ablacımm evlenmeyecegızzz |
Alıntı:
|
hıhhh :D sen evlenebildiysen emin ol bende evlenebilirim :D:D |
ablammm kardeşlerim beni örnek alıyorlarlarsa ben ne yapabilirim ki şimdi gidip evlenin evlilik güzel desem sen neden evlenmiyorsun derler o zaman ben ne diyebilirim ki ablamm :D:D |
İbrahim ya,Tekin'e bir şey söyle ama duymak istediğim şeyleri söyle lütfen...:D Sana gelince örnek alsınlar tabi ama bu konuyu değil....:D Evlilik güzel,ben diyorum hem sana hem de diğer gençlere,evlenin...:);) |
Bu röportajı Nisan ayında yapsaydın ne olurdu sanki Mehmet? Daha o zamanlar 38 yaşında gencecik biriydim.:D sen yine gençsin ablacım :D Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.. ne kadar içten ve samimi bi röportaj olmuş Teşekkürler ikinizede :) |
Tekin ve beni kendilerine örnek alan arkadaşlar bu sözümü unutmayın hani bir söz vardır İmamın dediğini yap yaptığını yapma şimdi ben evlenmiyor olsam bile siz beni ve ablamı dinleyin ve tez zamanda çoluk çocuğa karışın gari :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:39 . |