![]() |
benı begenmıyormusun abııııı :D:D:D kırıldımm soz verdın bıze abı evlenmıyecegızzzz ..... senın yolunda yurumek bıze sereftırrr:D:D |
Seni tanıdığım için çok şanslıyım İbrahim...Gerçek dost,arkadaş,kardeş....Benim için çok özel kişilerden birisin.Sağlıklı,mutlu,hayırlı ömür diliyorum sana kardeşim (eşin ve evlatlarında birlikte..:p)Sloganım:Bekar insana kalmayacak.:D Hadi artık ya ne kadar ömrüm kaldı şurda ben de kardeşimin evlendiğini görmek istiyorum.:D Şaka ya İbrahim,nasıl mutluysan öyle yaşa canım kardeşim.:) |
abi çok güzel olmuş tebrikler mehmet sanada teşekkürler böle röportajlare yaptığın için ibrehim abi seni daha yakından tanımış oldum :):) |
Çok qüzeL ßi röportaj oLmu$.. İbrahim abi seni gerçekten çoookk çooook ama çooooookk seviyorum:) Forum çıLdırdı piknik istiYor:D:D:D:D koptum ya:D:D İyki vaRsın aßiiimmm :) Te$ekkürLer mehmet :) |
öncelikle çok güzel bir röportaj olmuş emeğinize yüreğinize sağlık:) canım abimmm seni çookkkk seviyorumm iyi ki tanışmışım seninle iyiki varsın abimm... altın kalpli ,sempatik,cana yakınn bitanecikk abimmm hayat o güzel yüzüne umarım hep güler....Hayatın boyunca mutlu yaşarsın inşallah canım abimm....:) |
ikinizinde emeğine sağlık abicim canım benim sen tekinin lafına bakma ;) iyiyki varsın iyiki benim bitanecik abimsin;) |
seni daha yakından tanıma fırsatımız olduğu ve bu fırsatı bize tanıdığın için teşekkür ederim |
hoşgeldin agaaa :D yoldaş :D... |
Çok Güzel bir röpörtaj olmuş :) teşekkürler ikinizede :) ibrahım abı ılk olarak yardımsever olarak aklımda :D |
Alıntı:
rica ederim canımm :) |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |