![]() |
Alıntı:
bende iyiki tanıdm seni canım teyzoşummm :) Teşekkür ederim ayrıca :) |
No Comment:) |
İbrahim abimi zaten tanıyorum gerek yok bunlara:tongue:şaka bi yana teşekkür ederiz röportaj için daha yakından tanımış olduk:) |
teşekkür ederim pıncırım ve çağlacımm :) |
gercekden samimi ve icden bir reportaj olmus senide böylece tanimis olduk abi hersey gönlünce olur ve insallah memleketine gidersin birgün evliligi ise bosver abi bekarlik sultanlikdir inan bana :D |
çok güzel bir röportajdı :) ibrahim sen bu sporu sadece resim çektirmek içinmi yapıyorsun:D çünkü artık boş zamanlarında yaptıkların arasında da yok :D:D 'açılımı Serbest Muhaseeci Mali Müşavir demektir ve işleri gereği ticari erbaplarla devlet arasındaki işlemlerde vergisel anlamda danışmanlık yapmaktır diyebiliriz' SMMM tanımına bittim :D |
teşekkürler Mehmet ve İbrahim abi:)en kısa zamanda memleketine kavuşursun inşallah:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Eyv.Güzel bir Ropörtaj olmuş Kankamla..Kankaaa seni seviyoruz biliyosun dimi? :D herşey gönlünce olsun kankam benim..gönlümüzün smmm ' si :D |
fikir benden roportaj ibrahimden iyi mi:D bende istiyrm hh.ben yokken neler olmuş ya:S smmm yolunda iyi şanslar:D |
Türkiye`de Saat: 03:33 . |