Alıntı: MeLL´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041334)
kalırsın tabi takılırız senle Bursayı gezdiririm sana :D | teşekkür ederim gezeriz tabii Alıntı: cocomombo´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041356)
bizi de deşifre ettin helal olsun... :D
canım kardeşim sürekli özledin mi diye soruyosun ya özledim tabii özlemem mi... 1 haftadır yoksunuz evde vallahi ruh gibi kaldım otel gibi kullanıyorum evi... :D
öksürüğümde geçmedi annem beni öldürecek... :D |
ayy canıım bende seni çok özledim yakın zamanda gelicem merak etme o sessizlik fazla sürmicek.Bu arada çaktırma anneme ama bende şimdi öksürük başlıcak galiba:D Alıntı: MuZoO´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041552)
bobo sempatizanı seni :D
yakından tanımak güzel | Benim işte o Bobôcu ben:D Alıntı: alev.bobo13´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041565)
bobo benim bi kere:D:D:tongue: | hayır yaa benim :(:( Alıntı: sheker´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041569)
çağla çok tatli ve güzelsin umarım istediğin bölümde okursun canım | çok teşekkür ederim o senin güzelliğin:)inşallah istediğim bölüme girersem buraya ilk yazcam:D Alıntı: dygsm´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1041595)
Çağlacım, canım arkadaşım ve forumumuzun tatlı bayan moderatörü... Hayatta her şey gönlünce olur inşallah çok hoş bir sohbet olmuş emeği geçen herkese teşekkürler... (: | Canım benim iltifatların için çok teşekkür ederim:) |