![]() |
Alıntı:
|
Başlangıcta Sunu Sormak istiyorum , Neden MeLL ? MeLL in yaratıcısı Ozzy yani Ozan. arkadaş saolsun ismim uzun geldigi için yazmaktan üşenip mell demeye başladı :D bunun sonucunda da herkes mell demeye başladı bende nickimi değiştirdim :) İsim babası Ozan mı yani şimdi? :D Çok kısa sürmüş röportaj Melike,3 saat ne ki? :D Sen de İbrahim gibi SMMM sınavına gireceksin demek,hayırlısı olsun inşallah canım...Dilerim her şey gönlünce olur.Sen Ozan'a bakma,canının istediği gibi yaz.:p |
evet ablam isim babası benim :D:D:D... istediği gibi yazarsa pc başında yaşlanırım ablam :D:D... arkadaş klavye başında 2 kaplumbağa hızında :D:D... |
Questo super-un'intervista Congratulazioni :D |
Alıntı:
Abartma yahu,merak ettim aslında...Birgün Melike ile yazışayım,görmeden inanmam.:D |
Ender ve Melike biz teşekkür ederiz :) |
ona bakmıyorum zaten ablacım hatta bakmadıgım için geç yazıyorum :D:D hem yavaş yazmam ben sadece geç cevap veririmm bu ayrımı yapalım lütfen :D ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim :) Ozan eğer yaşlanıcaksan sen ben hep geç yazarım sen mutlu ol yeterkii :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Röportajın süper olduğunu yazmış Melike,tebrikler demiş kendileri...:D Arkadaş İtalyan da...:D:D:D |
teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |