![]() |
Bu kadarına da göz yumamam.:D:DSenin sorunun ne?Bir onu bana belirt...:DAyrıca kimsenin senin o sinir bozucu fikirlerine ihtiyacı yok.:DBunu aklından çıkarma:DBöccek'imi de yoldan çıkarma:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizim yanımızda kimse kimsenin fikrini yargılayamaz:D Kimse benim fikirlerimi almak zorunda da değildir:D Sadece fikirler tartışılır, yargılanamaz!:D:D Melike düşüncesini söyledi diye onu yerden yere vurman çok acımasızca.Bu kadarını beklemiyordum senden:D:D Benim sorunum yok kimseye:D Aranızda ezmeye çalıştığınız bir kıza destek veriyorum sadece, Özlemi yedirmem size:D |
Alıntı:
Ahahaha...Bak melike gördünmü:D sana yol verdi.işi bitti senle.:D:D Ben dedim uzak dur diye yanımıza gel diye ama dinlemedin:D şimdi tekmeyi attı işte.çünkü almak istediğini aldı senden:D Hala bize gelebilirsin:DBunun hesabını sorarız ondan:D |
1-0:D |
Bana öyle artiz artiz cevaplar yazma:D:D Sorun Melike'nin düşüncesi değil sorun sensin anlıyor musun beni?:DBir an seninle aynı konumda olmayı düşünmek nasıl sinirlendirdi beni anlayamazsın:D:D Özlem'i kimse yemez çünkü o bir Böccek:D:D |
Alıntı:
|
Sesin yüksek çıkıyor Mehlika! Bu bir suçluluk psikolojisinin gereğidir:D Sen adam çiğnemeyi iyi bilirsin:D Onun için böcek - insan hiç farketmez sana ki demin de gördük melikeye neler neler dedin:D:D |
Diline pelesenk ettiğin Davos kaynaklı sözlerin artık kabak tadı vermeye başladı.:D:D Ayrıca tam olarak görememişsin :D |
Alıntı:
Ayrıca melikeyi yanıma çekmek gibi bir gayretim yok:D Onun da ezilmesine gönlüm razı olmadı:D:DYani ben bile üzüldüm artık:D Mutlu olabileceği bir yere davet ettim:D |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |