![]() |
İnsanları değiştirmeye çalışma sen önce kendini değiştirmeye bak...:D:) Neyse düşmanım iyi geceler...:DAllah rahatlık versin...:) |
Alıntı:
Benim değişime ihtiyacım yok:D Olduğu zaman gerekli jenerasyonları yaparım:D Düşman kelimesini kabul etmiyorum ayrıca.Ben seni düşmanım olarak görmüyorum:D iyi geceler sana:D Rüyanda beni gör:D |
Allah muhabbetinizi arttırsın vallahi ya :Dmazlum çok sağol ya ortaklığı geliştirmeye çalışıyorsunn helal sana:partık rakiplerimiz panik halinde bunuda çok açık görüyoruz açıkçası öhöm öhöm yainii :D:D |
Çok şükür rüyamda seni görmedim zaten görseydim adı değişir kabus olurdu,onu da görmedim:D:DDemek beni düşman olarak bile görmüyorsun:DYazıklar olsun ve hatta alacağın olsun:D:D Kim panik halinde Böccek'im :DPanikle yazdın galiba bu mesajı:D:D |
ezeli rekabet ebedi dostluk anlaminda soylemistim :D:D rica ederim ortak:D her ne kadar onlar caktirmamaya calissada (pardon melikeye yol vermisti tek kalmisti) o caktirmamaya calissada biz onun panik icinde oldugunu biliyoruz :D:D ins. bir gece kaabusun olucam :D:D |
Bak bak baaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne biçim insanın sen ya:D:DBen Melike'ye öyle demedim:DAnlayan anlar ne de olsa.Sonra sen de umarım susarsın:D Allah'ım sen koru kötü rüyalardan!!:D |
öhö öhö geldim:D baya kulağımı çınlatmıssınız :Dmehlika ;mazlumu severim bir kötülüğü dokunmadı bana bilemem senin ne kadar aranız olduğunu onu özlemin yanındagörmek şaşırttı bizim yanımızda olması daha çok anlamlı geldi o yüzden :D ama hiç gereiği yokmuş ..mehlika biraz tepkiyle karşılamış ama bu tepkinin daha az olmasını beklerdim bir ortal olarak :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ahaha:Dçok zevkli bea:D meleğim sen nerdesin yha:D |
Alıntı:
Mazlum konusuna gelince.....Her yerde, her zaman ve her şekilde tartışmaya girdiğim insandır.Aramızda ezeli rekabet ebedi dostluk var:D:D |
Allah muhabbetinizi artırsın o zaman :D:D özlemle olmaktansa senle olmayı tercih ederim yoluma devam ediyorum:D |
Türkiye`de Saat: 12:45 . |