![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #20 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | İBADET ETMEK : Bu rüya çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanır bol rızık iyi haberler müjdeler İÇ ÇAMAŞIR : Görmek birinden kıymetli bir hediye alacağınızı gösterir fakat iç çamaşırınızı çıkardıysanız hasta olacaksınız demektir İÇKİ : Haram mala ve düşmanlığa delalettir İDAM : Mevkive şöhreti simgeler İFTAR : Rüyanızda iftar ziyafeti verdiğinizi veya bulunduğunuzu görmeniz üzüntü ve kederlerinizden kurtuluşunuza işaret eder İFTİRA : İftiraya uğradığını gören kişi bir üzüntüye maruz kalır İLAÇ : Dini vecibelerinizi yerine getirmeniz gerektiğini işaret eden bir rüyadır İMAM : İyi bir mevkiye geçip sözü dinlenir biri olacağınıza işarettir İMTİHAN : Rüyada imtihan olduğunuzu görmeniz herhangi bir konu hakkında endişeye düşeceğinize delalettir İMZA : Rüyada herhangi bir yere imza attığınızı görmeniz beklemekte olduğunuz işlerinizin iyi sonuçlanacağına işaret eder İN : Bir hane değişikliğine delalettir İNCİR : Mevsiminde göründüyse sevince işarettir mevsim dışı göründüyse geçiminizi eskisinden daha rahat kazanacağınıza işarettir İNEK : Sütlü inek ise iyilikle yorumlanır İNŞAAT : Genç biri için yeni bir iş teklifine orta yaş ve üstü için güç bir işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir İNTİHAR : İntihar etmek bir gönül ilişkisi ile yorumlanır İPEK : Rüyada ipek gören kişi çok faydalı ve yararlı bir şeye sahip olacak demektir İSKAMBİL : Rüyada iskambil destesi görmek sizi çekemeyen bazı kişilerin aleyhinize dedikodu yürüteceğini işaret eder
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |