![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #27 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | PADİŞAH : Görmek ilerlemeye mesleğinde iyi bir duruma gelmeye delalettir PANCAR : Görmek üzüntü ve kedere işarettir PAPATYA : Görmek güvenilir bir dost edineceğinize işarettir PARA : Yaramaz sözlere dedikoduya işarettir PASTA : Görmek kazandığınız parayı har vurup harman savurmaya işaret eder PATATES : Görmek yeni arkadaşlıklar kurmaya işarettir PEYGAMBER : Görmek berekete ermek mutluluğa kavuşmak gibi şeylerle tabir edilir PEYNİR : Gören kişi hazır mala kavuşur o sene bolluğa erer PİJAMA : Görmek can sıkıcı bir haber alacağınıza işaret eder PİLAV : Görmek yeni ve hayırlı bir işe teşebbüs edeceğinize delalettir PİRE : Görmek etrafınızda olan zayıf düşmanla tabir edilir PİRZOLA : Yemek görmek istikbalinizin parlak olacağına işarettir PİYAZ : Görmek hasta olan yakınınızın iyileşmesiyle yorumlanır POĞAÇA : Görmek para sıkıntınızın bir süre daha devam edeceğine delalettir POLİS : Görmek ömür boyu rahatlık içinde yaşıyacağınıza işarettir PUT : Görmek zaaf ve bıkkınlığa işarettir
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |