![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #29 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | SAAT : Görmek geçim rahatlığı rızık bolluğu ve ev hayatında mutluluk demektir SABUN : Görmek geçimini zor şartlar altında elde etmekle yorumlanır SAÇ : Rüyada saçının döküldüğünü gören kişi kedere düşer saçının uzadığını görürse sevineceği bir haber alacağına saçlarının kesildiğini görmek ise sevdiği insanla arasının biraz açılacağına delalettir SAĞMAK : Rüyada bir hayvanı sağdığını görmeniz iyilik ve bollukla tabir edilir SAKSI : Görmek bekarlar için iyi bir evlilik evliler içinse iyi bir iş terfii ile yorumlanır SAMAN : Görmek paraya ve malın artacağını gösterir SANCI : Çektiğini görmek parasını iyi olmayan bir yere harcıyacağını ve bundan ötürü pişmanlık duyulacağını belirtir SANDAL : Görmek sıkıntıdan kederden kurtuluşa işaret eder SANSAR : Görmek cimri ve kötü bir akraba ile hoş olmayan bir tartışma demektir SARAY : Görmek emniyette ve huzur içinde olunacağına ve işlerin yoluna girmesiyle tabir edilir SARI : Rüyasında sarıyı hassas herşeyden çabuk etkilenen biri görür bu rüyayı gören kişi biraz rahatsızlanır SARMAŞIK : Bu rüyayı gören kişi kimseye güvenmeden kendi işini kendi yapması gerektiğini belirten bir rüyadır SARMISAK : Görmek yapılan dedikoduların habercisidir SAVAŞ : Görmek tanıdıklar arasında fitneye şiddete işarettir SEL : Bastığını görmek halka bütün insanlara gelecek olan bir belaya veya salgın hastalığa işarettir SEVİNMEK : Tam tersi bir şeye gözyaşı dökeceğinizi gösterir SIRAT KÖPRÜSÜ : Görmek doğruluk yolunda bir insan olduğunuzu atladığınızı görmeniz ise doğruluk yolundan sapacağınızı gösterir SİGARA : İçmek boş ümit ve hayaller kurmaya bazende sevdalanmaya delalettir SİS : Görmek sıkıntı ve kedere işarettir SİYAH BENEK VE NOKTALAR : Yüzünde siyah noktalar olduğunu görmek etrafta sevilmeyen hal ve hareketlerinizin olduğuna işarettir SOĞUK : Görmek zahmet ve zorluklara göğüs germek zorunda kalacağınıza işarettir SOKAK : Gören kişinin bazı işlerde yanlışlık yapacağını belirtir SOYUNMAK : Bu rüya kişinin kötü durumlardan kurtulacağına borçlu ise borcundan kurtulacağına üzüntüsü varsa bunu atacağına delalettir SÜNNET : Görmek ailesinden birinden yardım görmesi anlamına gelir SÜSLENMEK : Evinize yeni bir şey alınacağını gösterir
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |