![]() |
doktor olan var mı?? açıkçası bu başlığı nereye açacağımı bilemedim,en sonunda burayı uygun buldum. yani başlığı taşır ya da silerseniz gücenmem :) forumda tıp fakültesi öğrencisi ya da mezunu var mı?? varsa onlarla iletişime geçmek isterim burdan.. saygılar :biggrin: |
Forumda ztokyay nickli arkadaşımız doktordur.:) |
ok sağol.. bi de ben eklendim o zaman :) |
Ooooooo,çok sevindim.Sağlığımız sizden sorulacak bundan böyle...Uzmanlık alanınız nedir? Ya da daha çok gençsiniz TUS'a girdiniz mi diye mi sormalıydım acaba? Nerde görev yapıyorsunuz? |
Sorulara başladın bile abla :D |
Vizite ücreti ödemeden halletmeye çalışıyorum Ufuk,çaktırma...:D:D:D |
Alıntı:
abla benı unuttunn AÖF tıp okuyan ılk ve son ogrencıyımm |
Amanııınnn,gerçekten de unuttum ya...:D Pardon Tekin...:D flea1903 nicki arkadaşımız sizi AÖF Tıp öğrencimiz Tekin ile tanıştırayım.:D |
slm tekrardan.. kusura bakmayın ben burdaki yeni msjlarınızı görmemişim.. genelde futbol kısmında kısıtlı bi sürede takıldığım için aşağılara inmeyi unutmuşum :) bu sene yeni mezun oldum.. tusa da girdim evet malesef:) geçen hafta pazar günüydü,pek parlak değil ama sonuçları bekliyorum.. bu arada atamam yapıldı ve bayramdan sonra istanbulda göreve başlıyorum.. tanıştığıma memnun oldum tekrardan,bu arada ben gamze.. saygılar tekrardan :marchmellow: |
İnşallah hayırlısı olur,doktor hanım..Olmazsa tekrar girersiniz.Nerede göreve başlayacağınızı yazarsanız İstanbul'daki arkadaşlar size gelir.:p Ben de Hazel,ben de memnun oldum canım..:) |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |