![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
Anketimiz: Öldükten sonra organlarını bağışlarmısın..? | |||
Evet bağışlarım | ![]() ![]() ![]() ![]() | 68 | 75,56% |
Hayır bağışlamam | ![]() ![]() ![]() ![]() | 23 | 25,56% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 90. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Zaten biz değil yakınlarımız bu son kararı verecektir ama bağışlamalarını isterdim herhalde.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bagislamam satarim ![]() ![]() ![]() yok ya saka, acikcasi otopsi videolarini görünce icim ürperiyor ama ölüm geldikten sonra zaten ruh bedenden ayrilacagi icin pek hissetmeyiz diye düsünüyorm... acikcasi kafam karisik
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
hepsi çok can yakıcı sevdiklerimizden birinin başına gelse aksini düşünürüz belki ama bana pek dogru gelmiyor.. bagışlamam demekte hoşuma gitmiyor ama ben galiba bagışlamam hepsine acil şifalar diliyorum allah yardımcıları olsun..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bağışlamaktan yanayım ama annem olmaz dio nasıl doğduysan öle ölmelisin aslında birazda işin iman kısmı war annem o yüzden istemiyor.ama şöle bişi war şimdi bi sürüüü bebek war eksik organla dogan böbreği olmayan cigeri yada kalbi delik ne yani şimdi böbreği eksik dogan bi bebek öldüünde benim bi böbreğim yogdu nakil yapılan böbreği geri alın mı demeli.yada kalp nakli olan biri bu benim kalbim diil öldüümde geri alın mı demeliii
__________________ herşey ya SİYAH ya BEYAZ dır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beden bize emanet derken , asıl istenen maneviyatın bozulmamasımı acaba ? konuyla ilgili tam araştırmamı yapamadım.bilmiyorum. ama dinen bir sakıncası yoksa tabiki organlarım nicelerine can olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |