![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
yok ben hesapladım ne kadar azmedersen et yılda en fazla 100gr çıkarabilirsin ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gümrük işini de biz yaptık mı iş tamamdır... ama ben numune talebinde bulunmuycam memurlarında bulunmaması için elimden geleni yapcam ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım üretim maliyeti düşük... Herkes ortak bir çalışma yaparsa ve doping maddesi kullanırsak neden olmasın... Hazır burcu arkadaşımızda gümrükçüymüş ihracat işini hallettik... Bende proforma faturaları çeki listesi ve yükleme talimatı işini yaparım... Senide genel müdür yaptık mı sırtımız yere gelmez ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
iyi tamam benim beni toplama işine karıştırmayında,zaten benden çıkmaz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Birde menşei numunesi isterler (bölge bölge farklılık göstereceğinden dolayı - sulu ve kara iklimi vs.) Iııhhhhh yok numunemiz yok der geçiştiririz... Burada hile payı olabilirmi bilmiyorum ama belki biraz içine bezelye rendesi karıştırsak??? Neyse işe atıldığımız gibi hileye girmeyelim, sonra düşünürüz.. Tamam ben sana güveniyorum memurların numune talebini kırmalısın. Bu işin çoooookk getirisi olucak çoooookkk... Gelsin paralar ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
tmm ben varım... size yarın gümrük için hazırlancak evrakları yollarım g.müdürümüz halleder ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Pastadan pay alacağız derken kafayı yemeyin de... ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne de güzel olur ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
benim g.müdür eski memur.. endişelenme iş tamamdır ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |